"Big Trouble in Little China"-remake bliver uden Carpenter

En af vor tids store gysermestre må uden tvivl være John Carpenter, der står bag klassikere som "Halloween", "The Fog", "Prince of Darkness" og "The Thing", bare for at nævne et par stykker i det store repertoire. Det er derfor heller ikke overraskende, at flere har forsøgt at genskabe magien med diverse remakes og efterfølgere. De fleste med uimponerende resultater.

Det er måske netop derfor, at det næste Carpenter-remake er af en af hans mere alternative film, den meget undervurderede "Big Trouble in Little China", der på dansk i sin tid fik titlen "Hvem springer kineserne for?". Originalen så Kurt Russell som den lettere inkompetente helt, der ved hjælp af lidt kinesisk trolddom og en kung fu-kæmpende ven fik reddet dagen og pigen med de grønne øjne.

Originalen fungerede især på grund af den gode rollebesætning og Carpenters unikke forståelse af det univers, han portrætterede. Hovedrollen i det nye remake er indtaget af Dwayne Johnson, og dette kunne godt være et positivt tegn, da Johnson før har vist sine komiske talenter.

Johnson, som er gået med på projektet grundet sin store kærlighed til filmen, har fra starten af ytret et stort ønske om at få Carpenter med på produktionen, og der har derfor været en del spekulationer, om hvorvidt han ville være involveret i dette remake.

Håbet levede, men nu har John Carpenter selv skudt det ned, da han i et interview har udtalt, at han intet har at gøre med dette remake, af den simple grund at ingen har kontaktet ham.

Kommentarer

"Big Trouble in Little China"-remake bliver uden Carpenter

  • 0

    Købte originalen her for et par måneder siden.

    Den var da ok underholdning.

    Kviesgaard18-10-16 16:35

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen