"Biler 3": Pixar frigiver spritny plakat og offentliggør tre nye stemmer

Så er der godt nyt til animationsfans i almindelighed og Pixar-fans i særdeleshed. Disney/Pixar har netop frigivet en spritny plakat til tredje kapitel i rækken af "Biler"-film om Lynet McQueens eventyr og strabadser. Plakaten, der kan ses herunder, bringes tillige med datoen 16. juni, hvor filmen får amerikansk premiere. "Biler 3" er dog først sat til at fræse ind i de danske biografer 31. august. 

De to første "Biler"-film om Lynet, Bumle, Sally og alle de andre talende køretøjer, er fra henholdsvis 2006 og 2011, hvor "Mr. Pixar himself", John Lasseter, sad i instruktørstolen.

Seneste skud på "Biler"-stammen er instrueret af Brian Fee, der fungerede som storyboard-artist på de to første. Den nye film handler om Lynets genvordigheder med at holde trit med konkurrenterne, nu hvor han ikke længere er den hotshot, vi har set tidligere, men en ældre veteran. 

Man finder blandt andre Owen Wilson, Larry the Cable Guy, Armie Hammer og Bonnie Hunt på rollelisten mens det sammen med plakaten er kommet frem, at Kerry Washington, Nathan Fillion samt Lea DeLaria nu også har sluttet sig til castet.

Kommentarer

"Biler 3": Pixar frigiver spritny plakat og offentliggør tre nye stemmer

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen