Bill Murray er klar på mere Ghostbusters

Who you gonna call? Bill Murray!

Bill Murray, der gav den i rollen som Peter Venkman i de to oprindelige "Ghostbusters"-film, er klar på igen at jage spøgelser i den kommende "Ghostbusters 3", som samler op på historien fra 1980'erne.

"Jeg medvirkede kun i den film [rebootet fra 2016 med kvindelige spøgelsesjægere], fordi de spurgte mig, og jeg vidste, at hvis jeg takkede nej, ville det være det samme som at sige, at jeg ikke støttede den film. Så jeg tænkte okay, jeg kommer til at støtte dem, fordi jeg støtter dem som mennesker. Så jeg lavede den og vil også gerne lave den næste," udtaler Murray til Indiewire.

Se også: Kvindelig Ghostbuster er sur over "Ghostbusters 3"

Jason Reitman træder i sin fars fodspor ved at sætte sig i instruktørstolen på "Ghostbusters 3". Ivan Reitman stod bag kameraet på de originale "Ghostbusters"-film, hvor Jason Reitman  som barn besøgte settet under indspilningerne. Den purunge Jason har sågar en cameo i "Ghostbusters II", hvor han under en børnefødselsdag ytrer replikken: "My dad says you guys are full of crap."

Skulle Bill Murray blive inviteret med ombord på det nye projekt, vil han få selskab af blandt andre Finn Wolfhard ("Stranger Things"), Mckenna Grace ("Captain Marvel") og Carrie Coon ("Fargo"-serien).

Filmen får premiere i juli 2020.

Kommentarer

Bill Murray er klar på mere Ghostbusters

  • 0

    Hmmm men er der en grund til at lave en 3’er? Ikke imo.

    Gormanden17-05-19 08:43

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen