Bill Murray spiller skurk i Marvels "Ant-Man 3"

Han har bekæmpet en hær af spøgelser fra det hinsides, så det bør vel være en smal sag for Murray at besejre en mikroskopisk superhelt?

Vi har efterhånden vidst i nogle uger, at den levende legende Bill Murray har en rolle i Marvels kommende "Ant-Man and the Wasp: Quantumania" – den tredje film om den diminutive Marvel-helt Ant-Man spillet af Paul Rudd.

Murrays rolle er fortsat omgærdet af mystik, men i YouTube-showet The Eli Manning Show kom Murray forleden til at afsløre – formentlig uden tilladelse – at han spiller en "bad guy" i den kommende MCU-film.

Læs også: "Lovecraft Country"-stjerne får stor rolle i "Ant-Man 3"

Vi ved dog endnu ikke, præcis hvilken tegneserieskurk, som den efterhånden 71-årige "Ghostbusters"-stjerne spiller i den næste "Ant-Man"-film.

Men der er formentlig tale om en relativt beskeden rolle, idet vi allerede ved, at den almægtige Kang The Conqueror bliver filmens hovedskurk – og Kang spilles af Jonathan Majors, som kort dukkede op i Marvels "Loki"-serie sidste år.

Murray bekræftede i sin tid sin rolle i "Ant-Man and the Wasp: Quantumania" over for den tyske avis Frankfurter Allgemeine Zeitung, hvor skuespilleren erkendte, at han ikke er fan af superheltegenren, men at han til gengæld er fan af filmens instruktør, Peyton Reed:

"Flere var overraskede over, at jeg sagde ja til det her projekt. Men jeg lærte instruktøren at kende, og jeg kan virkelig godt lide ham. Han er sjov, ydmyg og alt, man kan ønske sig af en instruktør. Og han lavede cheerleader-filmen 'Bring It On' for mange år siden, som fandme er god. Så jeg sagde ja, selvom jeg ellers ikke er interesseret i de her store tegneseriefilmatiseringer."

Murray kan opleves som Marvel-skurk i de danske biografer i slut-juli 2023.

Kommentarer

Bill Murray spiller skurk i Marvels "Ant-Man 3"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen