Billede frigivet af Batman fra "Mad Max"-instruktørs droppede "Justice League"-film

Armie Hammer var blevet hyret til at spille Batman i George Millers "Justice League Mortal", som blev lagt på is i 2008.

Projektet blev formentlig skrinlagt, fordi Christopher Nolans Batman-film klarede sig virkelig godt i den periode, og Warner Bros. ville ikke skabe forvirring ved at præsentere en alternativ Batman i biograferne samtidigt. I øvrigt blev filmen hårdt ramt af en manuskriptforfatterstrejke.

Instruktøren George Miller ("Mad Max: Fury Road") havde ellers fået stablet et stort cast på benene – Adam Brody, Common, Teresa Palmer og Megan Gale var med om bord. Og Armie Hammer ("The Social Network") fik dobbeltrollen som Bruce Wayne/Batman.

Først i 2017 fik vi en "Justice League"-spillefilm, som både blev revset af kritikerne og underpræsterede ved billetlugerne.

Men hvis man er nysgerrig på at høre mere om Millers droppede "Justice League Mortal", så kan man se frem til Ryan Unicombs kommende dokumentar om projektet.

Og Unicomb har netop frigivet et billede fra sin kommende film, som viser toppen af Batmans dragt. Og selvom den umiddelbart ligner Batmans dragt i Tim Burtons Batman-film, så er farven en anelse... alternativ.

Billedet kan ses på Instagram.

Unicombs dokumentar har været mange år undervejs, og det vides endnu ikke, hvornår den udkommer.

Kommentarer

Billede frigivet af Batman fra "Mad Max"-instruktørs droppede "Justice League"-film

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen