Biopic om Motörhead-legenden Lemmy Kilmister på vej

Fortællingen om den karismatiske heavy metal-legende er en af de ultimative historier om sex, stoffer og rock 'n' roll!

Nu får den legendariske frontmand fra et af alle tiders største heavy metal-bands, Motörhead, snart sin vilde og fascinerende historie og karriere oprullet i en biopic med titlen "Lemmy".

Titlen henviser naturligvis til forsangeren i Motörhead, Lemmy Kilmister, der om nogen udlevede rock-and-roll-myterne med sine vanvittige udskejelser, som naturligvis inkluderede tonsvis af stoffer, sprut og sex.

I instruktørstolen finder vi Greg Olliver, der tidligere har beskæftiget sig med Lemmy og Motörhead i den vellykkede dokumentarfilm "Lemmy" fra 2010. Men det helt store spørgsmål er naturligvis: Hvem skal spille den krævende rolle som Lemmy himself?

Læs også: Disney laver Lionel Richie-musical

Det vides endnu ikke, men filmen følger angiveligt den unge Lemmys rejse til superstjerne-tinderne, der blandt andet bød på et tidligt job som roadie for selveste Jimi Hendrix. Efter opholdet i gruppen Hawkwind skabte Lemmy i 1975 et af klodens mest sagnomspundne og populære heavy-bands med klassiske albums som "Ace of Spades", "Bomber" og "Overkill" på sit imponerende CV.

Lemmy døde i 2015, men myten og populariteten lever i bedste velgående her fem år senere.

Filmen går efter planen i produktion næste år.

Kommentarer

Biopic om Motörhead-legenden Lemmy Kilmister på vej

  • ★★★★0

    Det bliver spændende og ja, især om hvem der skal spille ham.

    Åkepool17-06-20 14:04

  • 0

    Oh yeah. Den vil jeg glæde mig til. Kan dog slet ikke komme på, hvem der kunne spille ham. Nåede heldigvis at se dem i Aalborg inden helbredet begyndte at skrænte for ham. 

    Nagash17-06-20 22:35

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen