Bjørn Borgs søn spiller tennislegenden som ung i den kommende "Borg"

I den kommende biopic "Borg" spiller Sverrir Gudnason rollen som det legendariske tennisikon Bjørn Borg, og i dag afsløres det så, at rollen som den unge Bjørn Borg bliver spillet af Leo Borg – virkelighedens Bjørn Borgs yngste søn.

I alt vil tre skuespillere portrættere Bjørn Borg, hvor Sverrir Gudnason spiller hovedrollen i filmen, der finder sted i 70'erne og 80'erne.

Filmens danske instruktør Janus Metz ("Armadillo") siger: "At Leo søgte rollen og desuden allerede spillede tennis var et rent lykketræf. Han er desuden interesseret i at lave film og er et naturtalent foran kameraet. Det har været fantastisk at arbejde med Leo. Hans bidrag til filmens autenticitet i en historie, der tager os bag om legenden Bjørn Borg, er uvurderlig."

Tidligere på året blev der på bl.a. Facebook søgt efter sportsinteresserede drenge i alderen 6-17 år til en svensk film. Leo søgte rollen på et tidligt tidspunkt uden at vide, at filmen var om Bjørn Borg, og at han i rollen skulle portrættere en ung version af sin egen far.

I filmen ses desuden Shia LaBeouf som den iltre ærkerival John McEnroe. Også Stellan Skarsgård og Tuva Novotny medvirker.

"Borg" forventes at få premiere i efteråret 2017.

Kommentarer

Bjørn Borgs søn spiller tennislegenden som ung i den kommende "Borg"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen