"Black Panther: Wakanda Forever" har allerede tjent 675 mio. dollars

På tre uger har Marvel-hittet indtjent næsten fem milliarder kroner.

Mens biograferne stadig kæmper for at komme til hægterne igen ovenpå coronavirussens udbrud, så har Marvel givet klodens biografejere et kæmpe boost via "Black Panther: Wakanda Forever".

Ovenpå sommeren har det ikke just vrimlet med biografhits, men Marvels nyeste opus oplevede en enormt imponerende åbningsweekend for to uger siden, hvor den indtjente 330 mio. dollars på verdensplan, og nu har filmen netop rundet sammenlagt 675 mio. dollars ved billetlugerne. Det skriver Collider.

Til gengæld er Disneys nyeste animationseventyr, "Strange World", allerede endt som et gigantisk flop. Filmen har kostet 180 mio. dollars at lave og oplevede en åbningsweekend på sølle 11,9 mio. dollars. Ifølge Variety vil "Strange World" formentlig give et underskud på hele 100 mio. dollars.

Se også: Moovy TV: Bag om "En forunderlig verden" med Disney-filmens Oscar-belønnede skabere

"Black Panther: Wakanda Forever" er – ligesom sin forgænger – mere populær i Nordamerika end i resten af verden. I USA har filmen indtjent 367 mio. dollars, mens den har indtjent i alt 307 mio. dollars i resten af verden i skrivende stund.

"Black Panther" endte med at indtjene godt 1,3 mia. dollars i 2018, men fortsættelsen kommer næppe til at opleve lige så stor succes – særligt fordi den ikke udkommer i Rusland eller Kina (hvor den første "Black Panther" indtjente sammenlagt 120 mio. dollars), og fordi James Camerons "Avatar: The Way of Water" udkommer om et par uger.

Herunder kan I i øvrigt se Moovy TV's interviews med flere af stjernerne i Marvels nyeste blockbuster:

Kommentarer

"Black Panther: Wakanda Forever" har allerede tjent 675 mio. dollars

  • ★★★★★★0

    Disney+ har vel også en pæn del af skylden for at den næppe rammer de samme tal som forgængeren - nogle venter nok på streamingpremieren, som vel ligger engang i januar?

    Wayne28-11-22 15:15

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen