"Black Panther" rammer 1 mia. dollars

Den seneste film fra Marvel Studios har vist sig at være et regulært monsterhit.

Superheltene dominerer i blockbuster-billedet i disse år, og filmene i det såkaldte Marvel Cinematic Universe – der bliver lavet af underholdningsgiganten Disney – har ført an med op til flere billetrekorder til følge. Nu kan folkene bag de kulørte eventyr så fejre endnu en gedigen succes.

"Black Panther", som er det seneste skud på superheltestammen fra Marvel-universet, har nemlig omsat for over 1 mia. dollars på verdensplan. Filmen havde premiere halvvejs inde i februar og har således på under en måned formået at lande som nummer 21 på listen over de mest omsættende film nogensinde – og stadig med muligheden for at ende endnu højere.

Marvel Studios har fire gange før leveret et verdensomspændende megahit, der sprængte den magiske milliard-grænse. Det var først med "The Avengers" i 2012, og siden meldte "Iron Man 3", "Avengers: Age of Ultron" og "Captain America: Civil War" sig ligeledes ind i klubben.

"Black Panther" har desuden høstet gode anmeldelser både herhjemme og i udlandet. Bag hittet står instruktør Ryan Coogler, der tidligere har lavet "Fruitvale Station" og "Creed". Marvel-eventyret kan for tiden fanges i de danske biografer.

Kommentarer

"Black Panther" rammer 1 mia. dollars

 • ★★★0

  Pyha. Chancer for ‘noget andet’ tager over, er vist lig nul. 

  Babo13-03-18 10:39

 • ★★★★0

  "Endnu en superheltefilm tjener styrtende med penge." 

  Riqon13-03-18 10:59

 • 0

  Squ ikke mærkeligt, at han er en Superhelt og det en marvel film er en ting spiller faktor. Dog er det også at de ikke er hvide superhelte der i centrum er også en af grundene.
  - Der jo også mange der tager for at se den fordi de bare vil se en sort superhelt på det store lærred, og at de hylder den afrikanske stamme kultur osv. Synes det meget velfortjent, det en rigtig god film, velspillet og med et godt budskab, fedt soundtrack og en solid skurk især. 

  Batsy13-03-18 17:50

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen