"Black Panther"-skuespilleren Chadwick Boseman var i spil til rollen som Drax

Rollen gik som bekendt til Dave Bautista, der har spillet den kulørte kæmpe i fire Marvel-film.

Den 50-årige, muskuløse eks-wrestler Bautista ligner ellers ikke umiddelbart den 41-årige Boseman særligt meget, men Boseman var altså til audition på rollen som den heroiske, drilske Drax i James Gunns "Guardians of the Galaxy" fra 2014.

Som bekendt fik Boseman ikke rollen, men to år senere dukkede han op som den sortklædte superhelt Black Panther i "Captain America: Civil War", og i 2018 fik helten sin egen film af samme navn, der blev en gigantisk succes og i øvrigt blev Oscar-nomineret til 'Bedste film' – som den første superheltefilm nogensinde.

I et interview på talkshowet "The Tonight Show with Jimmy Fallon" fortalte Boseman, at hans fejlslagne "Guardians of the Galaxy"-audition formentlig var årsagen til, at Marvel-folkene kunne huske ham, da de skulle hyre en skuespiller til rollen som Black Panther:

"Det var fint at være til audition og se, hvad de havde tænkt med rollen. Sådan er det nogle gange som skuespiller. Man går til audition og ved, at man ikke får rollen, men man ved også, at man møder folk, som tænker: 'Han er ikke den rette til denne rolle, men vi kan hyre ham til noget andet'."

Boseman vender tilbage som Black Panther i Marvels "Black Panther 2", der får dansk biografpremiere i maj 2022.

Kommentarer

"Black Panther"-skuespilleren Chadwick Boseman var i spil til rollen som Drax

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen