"Black Panther"-skurken Namor vender tilbage i "Avengers: The Kang Dynasty"

Manuskriptforfatteren bag den femte "Avengers"-film løfter forsigtigt sløret for filmens persongalleri.

For nylig udkom den efterhånden 31.(!) spillefilm i Marvels enorme MCU-saga: "Ant-Man and the Wasp: Quantumania".

Undervejs har vi fået fire "Avengers"-film, hvor adskillige af Marvels populære superhelte har slået pjalterne sammen i kampen mod ondskaben – senest "Avengers: Infinity War" og "Avengers: Endgame" fra hhv. 2018 og 2019.

De to næste "Avengers"-film blev annonceret tilbage i juli: "Avengers: The Kang Dynasty" og "Avengers: Secret Wars". Den første udkommer i maj 2025, mens den anden får biografpremiere i maj 2026. Og takket være comicbook.com ved vi nu, at en markant MCU-skurk, Namor, dukker op i "Avengers: The Kang Dynasty".

Se også: Michael Douglas og Co. taler med Moovy TV om at rejse ind i kvanteriget i "Ant-Man and the Wasp: Quantumania"

Comicbook.com har interviewet manuskriptforfatteren Jeff Loveness, som også skrev førnævnte "Ant-Man and the Wasp: Quantumania". Og undervejs udbryder Loveness pludselig:

"Namor, mand. Jeg glæder mig til at skrive om Namor."

Vi ved meget lidt om plottet i den næste "Avengers"-film, ud over at superskurken Kang – som titlen antyder – bliver Marvel-heltenes store modstander i filmen. Og i instruktørstolen finder vi Destin Daniel Cretton, som lavede Marvel-hittet "Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings".

Marvel holder normalt kortene tæt ind til kroppen, hvorfor det er en smule overraskende, at Loveness allerede nu afslører, at Tenoch Huerta vender tilbage som Namor.

Huerta spillede undervandsprinsen i sidste års "Black Panther: Wakanda Forever". Og den mexicanske skuespiller fortæller The Wrap, at han ved intet om det næste Marvel-projekt, men at han er spændt på det. Herunder kan I se Moovy TV's eget interview med Huerta:

Kommentarer

"Black Panther"-skurken Namor vender tilbage i "Avengers: The Kang Dynasty"

  • ★★★★★★0

    Ikke en stor overraskelse, Namor optræder ofte i helterollen - især når der er en fælles fjende.

    Wayne 5-03-23 16:00

  • ★★★0

    Et af Wakanda Forevers største problemer var jo også at de insisterede på at bruge halvdelen af filmen på at forklare hvorfor han ikke var en rigtig bad guy. Så det overrasker vel cirka ingen.

    gi-jones 5-03-23 18:07

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen