"Black Widow"-instruktør ønsker sig en spin-off om Red Guardian

Cate Shortland nød tydeligvis samarbejdet med "Stranger Things"-stjernen David Harbour.

Det er blot en uge siden, at Marvels "Black Widow" udkom i udvalgte biografer og på Disney+, men filmens instruktør, Cate Shortland, efterspørger allerede en spin-off.

Det er nærmere bestemt den afdankede, russiske supersoldat Alexei Shostakov (også kendt som Red Guardian), som Shortland gerne vil se en hel film om.

Om samarbejdet med Harbour på "Black Widow" fastslår Shortland i et interview med The Wrap: "Indimellem - nej, ikke indimellem - ofte græd jeg af grin. Og der var så meget godt materiale, der ikke kom med i filmen. Derfor skal Red Guardian have sin egen film. Den ville være sjov."

Læs også: Marvels "Black Widow" er en gigantisk kassesucces

"Stranger Things"-stjernen David Harbour har da også fået stor ros af anmeldere over hele kloden for sin på én gang humoristiske og hjerteskærende præstation som Red Guardian, der på sin vis er Black Widows papfar.

Harbour fortæller også The Wrap, at han er frisk på at gentage rollen som Red Guardian. Og for nylig udtalte Marvels hovedproducer, Kevin Feige, at selskabet helt afgjort er interesseret i at genintroducere Red Guardian i et fremtidigt Marvel-projekt.

Moovy TV sludrede for nylig med netop David Harbour (og hans skuespillerkollega, O-T Fagbenle), og det interview kan du se her:

Kommentarer

"Black Widow"-instruktør ønsker sig en spin-off om Red Guardian

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen