Black Widows oprindelige "Avengers: Endgame"-dødsscene er røget ud på nettet

Marvel-heltindens død var oprindeligt en langt mere blodig og actionfyldt scene i "Avengers: Endgame".

I den endelige udgave af "Avengers: Endgame" kæmpede Natasha "Black Widow" Romanova med sin gamle ven, Clint "Hawkeye" Barton, om "æren" af at få lov til at ofre sit liv for den anden og derved sikre den såkaldte Soul Stone, som Avengers-heltene skulle bruge i kampen mod superskurken Thanos. Black Widow styrtede i døden og reddede derved Hawkeyes liv og på sin vis også hele universet.

Da manuskriptet blev skrevet, overvejede filmmagerne at ofre Hawkeye i scenen, men alle blev enige om, at Black Widows død ville være den perfekte afslutning på karakterens personlige rejse gennem MCU-filmuniverset.

Men da scenen oprindeligt blev skudt, blev Hawkeye og Black Widow angrebet af Thanos og hans hær, og en stærkt såret Black Widow ofrede sig selv til sidst.

Den alternative dødsscene blev oprindeligt udgivet på streaming-tjenesten Disney+, og nu er den også blevet lagt ud på Twitter.

Se Black widows oprindelige dødsscene her.

Selvom Black Widow døde i "Avengers: Endgame", så gentager Scarlett Johansson snart rollen i "Black Widow", der foregår umiddelbart efter "Captain America: Civil War", og som efter planen lander i biograferne til november.

Kommentarer

Black Widows oprindelige "Avengers: Endgame"-dødsscene er røget ud på nettet

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen