"Blade Runner 2" instruktør: Umuligt at leve op til originalen

Det kræver sin mand at løfte arven fra én af de mest elskede og sagnomspundne sci-fi-film nogensinde. Det må instruktør Denis Villeneuve sande i forbindelse med tilblivelsen af "Blade Runner 2".

"For det første er det ikke muligt at leve op til originalen," udtaler Villeneuve med henvisning til Ridley Scotts klassiker fra 1982. "Det er Ridley Scott. Det er et mesterværk. Det er én af de bedste sci-fi-film, én af de bedste film fra de sidste 50 år," siger instruktøren.

Han uddyber: "Det skræmmer mig at beskæftige mig med Blade Runner i forsøget på at gøre det til min egen ting. Det er ikke Ridley Scott. Det er mig, og det er anderledes. Vi er stadig i samme univers, men jeg aner ikke, hvordan publikum vil reagere."

Samtidig lovpriser han især Ryan Gosling, som han kalder "sindssygt god", alt imens Villeneuve fortæller, at han endnu ikke er begyndt at filme med Harrison Ford, der gentager sin rolle som Deckard fra originalen, men at han ser frem til at instruere legenden.

"Blade Runner 2" får premiere i oktober 2017.

Kommentarer

"Blade Runner 2" instruktør: Umuligt at leve op til originalen

 • ★★★★★★0

  Jo det ville være ret dumt at forvente en film der lever op til en af verdens bedste film. Så bliver man skuffet!!! I det hele taget synes jeg ofte forventninger har det med at blive skruet enten hysterisk op, eller at der forventes et hysterisk højt niveau for at man påstår filmen ikke er en skuffelse. Får jeg en virkelig god sci-fic, så er jeg tilfreds!!! 

  T. Nielsen 9-09-16 14:48

 • ★★★★★1

  Tror 2'eren bliver bedre ;) 

  Lars! 9-09-16 15:05

 • ★★1

  Lige meget hvad glæder jeg mig!

  tror jeg vil se etteren i aften, så er det bare hvilken udgave man skal se

  Weird_J 9-09-16 15:10

 • 1

  Der er så mange dygtige folk tilknyttet den her film, hvor den specielt på den stilistiske side (trioen Villeneuve + Johá Jóhannsson + Roger Deakins!) burde kunne levere.

  Derimod kan man have sine bange anelser i forhold til historien, Her har vi nogle tvivlsomme manuskriptforfattere kombineret med en spændende, men ny og løs ide, der bygger på UNIVERSET fra Blade Runner - ikke Philip K. Dicks oprindelige roman, som indeholder en masse centrale plottråde, man aldrig fik at se i Ridley Scotts film.

  Måske den nye vil vende tilbage til forlægget og dykke ned i Mercerismen dvs. tematisere den moderne medievirkelighed med tv-orakler m.m

  Laudable 9-09-16 15:18

 • ★★1

  Fandt lige bogen, på e-reolen, så nu skal den da læses de næste par dage

  Weird_J 9-09-16 15:41

 • ★★0

  der forventes et hysterisk højt niveau for at man påstår filmen ikke er en skuffelse.

  Det er det, jeg kalder Hobbit-syndromet.

  BN10-09-16 17:50

 • ★★★★★0

  Det er det, jeg kalder Hobbit-syndromet.

  Naah, der kunne mindre end "Ringenes Herre" sagtens gøre det, hvis bare det ikke var SÅ meget mindre ;)

  Kruse10-09-16 18:04

 • ★★0

  Og syndromet er kendetegnet ved, at folk ikke vil erkende, at de har det. LOL

  BN10-09-16 18:16

 • ★★★★0

  Nu var alle jo også vilde med den første, da den udkom..

  Gasivodo12-09-16 02:28

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen