"Blade Runner 2049": Ny kortfilm afslører mere om Jared Letos karakter

Sci-fi-fortsættelsen "Blade Runner 2049" nærmer sig, og nu er der spændende nyt, hvis man hungrer efter mere fra Ridley Scotts fascinerende verden. Warner Bros. har udgivet den første af tre kortfilm, der udforsker "Blade Runner"-universet og giver os et indblik i, hvad der er foregået siden Scotts klassiker endte.

De nye kortfilm udspiller sig i tiden mellem den oprindelige "Blade Runner" og den kommende efterfølger. Den første har titlen "2036: Nexus Dawn" og drejer sig om den mystiske Niander Wallace, der i "Blade Runner 2049" spilles af Jared Leto. Luke Scott ("Morgan") står bag denne kortfilm.

I "Blade Runner 2049" spiller Ryan Gosling LAPD Officer K, som opdager en hemmelighed, der leder ham på sporet af Rick Deckard. Deckard portrætteres endnu en gang af Harrison Ford, præcis som i originalen.

Udover Gosling, Ford og Leto finder man på rollelisten blandt andre Robin Wright og Dave Bautista. Denis Villeneuve ("Arrival") instruerer, mens Ridley Scott fungerer som executive producer.

"Blade Runner 2049" får dansk premiere 5. oktober. Du kan se den nye kortfilm herunder.

Kommentarer

"Blade Runner 2049": Ny kortfilm afslører mere om Jared Letos karakter

 • 1

  Fin opvarmning. Glæder mig sgu til filmen kommer. Jeg har stadig svært ved om jeg skal glæde mig rigtig meget eller virkelig frygte den. Det bliver næsten umuligt at leve op til originalen, men igen, hvis en skulle kunne leve op til opgaven, så er det netop Denis.

  Nagash30-08-17 21:16

 • ★★★0

  Det lover glimrende, uden rigtigt at overbevise mig endnu. Dog rart at se Leto noget mere underspillet, end jeg havde frygtet. 

  Dolphinfriendly30-08-17 21:21

 • ★★★0

  Interessant. De sidste par replikker lyder i øvrigt lidt som et gendigtning af slut-monologen fra H. G. Wells' sci-fi "Things to Come" fra 1936:

  "It is this, or that - all the Universe or nothingness! Which shall it be, Passworthy? Which shall it be?"

  H. G. Wells mente det givetvis som et fremskridtstro og opløftende udsagn, men for mig har det altid mere lydt som en galnings ord.

  Benway30-08-17 22:21

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen