Blodig Weekend åbner med dansk zombie-snigpremiere

Den 28. oktober åbner den 4. udgave af genrefilmfestivalen Blodig Weekend, og det sker med en unik mulighed for at se den rendyrkede danske zombiefilm "Sorgenfri" hele fem måneder før premieren.

I filmen bryder en dødelig epidemi løs på de stille villaveje i Sorgenfri. Byen bliver sat i karantæne, og militæret rykker ind, med retten til at dræbe, hvis nogen prøver at forlade området. Folk forskanser sig i deres huse og håber på det bedste, men tingene spidser hurtigt til, og med ét hersker loven om egen overlevelse. Snart viser epidemien sit sande ansigt - de døde vender tilbage.

"Sorgenfri" har Troels Lyby, Mille Dinesen og Benjamin Engell i de bærende roller. Den er instrueret af spillefilmsdebutanten Bo Mikkelsen.

Filmen har biografpremiere til marts 2016, men allerede 28. oktober har man mulighed for at se filmen, når den åbner årets festival, hvor instruktør Bo Mikkelsen også vil være til stede og introducere filmen. Hvor og hvornår:

Onsdag 28. oktober kl. 21.30, Cinemateket, Gothersgade 55, 1655 København K.

Billetter kan købes på Cinematekets hjemmeside. Filmens trailer kan ses herunder:

Kommentarer

Blodig Weekend åbner med dansk zombie-snigpremiere

 • ★★★★★0

  Hvis filmen er færdig, hvorfor skal man så vente 5 mdr. ??

  davenport 8-10-15 14:20

 • ★★★0

  Strategi fra distributørens side, økonomi osv, vil jeg skyde på. Det er en mindre film, på et dansk marked som ikke er vant til at markedsføre danske zombiefillm.

  Dolphinfriendly 8-10-15 14:42

 • 0

  Deres forsøg på at hoppe på Hollywood bølgen af zombie film/serier kommer kun til at ende med et underskud.. Nægter at tro på markedet er der til det i Danmark.

  Geekalot 8-10-15 16:40

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen