"Bodyguard"-remake finder sin manuskriptforfatter

Men hvem skal mon udfylde Kevin Costner og Whitney Houstons store sko?

Et remake af den ekstremt succesfulde, romantiske thriller "Bodyguard" fra 1992 har længe floreret på rygtebørsen – ikke mindst efter at en succesfuld musical-udgave (som netop nu kan opleves i Danmark) blev søsat i 2012.

Og nu er genindspilningen omsider ved at få luft under vingerne. Variety skriver, at den hæderkronede teaterforfatter Matthew López skal skrive manuskriptet til den nye "Bodyguard"-film.

Fordi López netop er kendt for sit arbejde på de skrå brædder, er det ikke utænkeligt, at den næste "Bodyguard"-film bliver en filmudgave af musicalen. Det er dog endnu ikke blevet bekræftet.

Læs også: "Bohemian Rhapsody"-forfatter laver Whitney Houston-film

Den succesfulde manuskriptforfatter Lawrence Kasdan ("Raiders of the Lost Ark", "Star Wars: The Force Awakens"), som skrev den oprindelige film, skal producere remaket.

Den oprindelige "Bodyguard" indtjente godt 400 mio. dollars på verdensplan i start-90'erne – ikke mindst takket være filmens soundtrack (musikhistoriens i øvrigt bedst sælgende af slagsen) og kemien mellem stjernerne Kevin Costner og Whitney Houston.

I filmen spillede Houston en popsanger, der trues på livet af en ukendt galning. Costner spiller livvagten, der skal beskytte hende, og mens de i starten ofte skændes, forelsker de sig langsomt i hinanden.

Vi ved endnu ikke, hvem der skal spille de to hovedroller i remaket, men Variety rapporterer, at man tidligere har overvejet "Thor: Ragnarok"-duoen Chris Hemsworth og Tessa Thompson samt Channing Tatum og rapperen Cardi B.

Kommentarer

"Bodyguard"-remake finder sin manuskriptforfatter

 • ★★★★★★0

  Hvorfor?

  Wayne22-09-21 09:09

 • ★★★★★4

  Hvorfor?

  Det ville da blive en mærkelig film uden et manuskript? =)

  David Lund22-09-21 09:24

 • ★★★★★★2

  Det ville da blive en mærkelig film uden et manuskript? =)

  Kan de ikke bare genbruge det gamle - det er så oppe i tiden ;-)

  Wayne22-09-21 10:04

 • 0

  Et bud herfra ville være Beyonce til Whitneys rolle... Problemet er så, hvis hun så også skal styre al musikken, som i Løvernes Konge remaket, som var X antal forfærdelige udgaver af fantastiske sange.. 


  Og hvor er det dog et ligemeget remake... 

  Gladiator22-09-21 11:06

 • 0

  Et bud herfra vil være en woke udgave hvor Jonah Hill er bodyguard til Ed Sheeran

  1 angry man22-09-21 11:13

 • ★★★★★0

  Jeg synes den originale film er ret så rædderlig, så jeg har ikke så ondt i røven over en genindspilning. Det må kunne gøres bedre =)

  David Lund22-09-21 11:31

 • ★★★0

  Birthe Kjær i hovedrollen. Skal det være "Woke", kunne det jo også godt være med en kvindelig bodyguard. Jeg forestiller med Dorthe Kollo som Kevin Kostner. Allerhelst ville jeg have set Bodil Udsen i den rolle, men vi kan jo ikke bare grave hende op.

  Aranyhajú Nyárszépe22-09-21 12:45

 • 0

  Et bud herfra vil være en woke udgave hvor Jonah Hill er bodyguard til Ed Sheeran

  Den tror jeg ville være sublim! 

  Gladiator22-09-21 13:36

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen