"Bohemian Rhapsody"-producer laver film om Michael Jackson

Mon den bliver en thriller?

Den Oscar-belønnede producer Graham King ("The Departed") har sikret sig rettighederne til at lave en stor biopic om "The King of Pop": Michael Jackson.

King har derudover hyret den Oscar-nominerede manuskriptforfatter John Logan ("Gladiator", "Star Trek: Nemesis") til at skrive drejebogen, som angiveligt vil omfatte hele Jacksons liv – lige fra hans oplevelser som børnestjerne i popbandet The Jackson 5 til hans pludselige død i juni 2009.

Den kommende film om den afdøde popstjerne har endnu ikke fået nogen titel eller udgivelsesdato, men Graham King laver vel at mærke filmen i samarbejde med Jacksons familie, og således kan han frit bruge alle sangerens sange i filmen.

Det betyder dog også, at filmen formentlig ikke vil skildre de mere kontroversielle dele af Jacksons liv – deriblandt talrige anklager om overgreb på mindreårige drenge, som senest blev gennemgået i HBO-dokumentaren "Leaving Neverland", der har ført til et gigantisk sagsanlæg på 100 mio. dollars mod HBO.

Kommentarer

"Bohemian Rhapsody"-producer laver film om Michael Jackson

  • 0

    Talrige anklager?? Der er tale om 4 anklager over en periode på 30 år! Modsat en som Harvey Weinstein der er blevet anklaget 87 gange! 

    Jonas Plesner24-11-19 00:31

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen