Bond-babe Halle Barry afslører sine favoritter som den nye Bond

Jinx har et par gamle kendinge i 007-kikkerten.

Daniel Craig tager en tørn mere som James Bond i den kommende 25. film i franchisen, men allerede nu er 007-fans begyndt at spekulere over, hvem der skal være arvtager.

En af dem er Halle Berry, der spillede Bond-baben Jinx overfor Pierce Brosnan i den udskældte "Die Another Day" fra 2002.

Se også: Brugeranmeldelse: James Bond - alle 24 film fra værst til bedst

Skuespillerinden fortæller til Today, at hendes favoritter til rollen er Hugh Jackman eller Idris Elba – der begge tidligere er blevet nævnt som mulige Bond-kandidater.

Halle Berry selv kan næste gang ses i biografen på torsdag i "John Wick: Chapter 3 — Parabellum", hvor hun i øvrigt overfor Today afslører, at hun i forbindelse med martial arts-træningen til filmen brækkede tre ribben.

Kommentarer

Bond-babe Halle Barry afslører sine favoritter som den nye Bond

 • 0

  Jeg er ikke afvisende overfor Jackman, men jeg skal nok lige vende mig til, at Bond ikke har adamantiumkløer :D

  Elba dur bare ikke. Jeg elsker ham som skuespiller og labber alt i mig han laver (stort set), men han er altså ikke hvid. Det er Bond.

  Nagash15-05-19 17:13

 • ★★★★0

  Hugh Jackman ville være et langt værre valg end Elba. Vi skal ikke have en australsk James Bond igen. Han bør afgjort være britisk. Jeg vil langt hellere have en sort Bond end en ikke-brite. En amerikaner ville dog være det værste.

  Kruse15-05-19 19:12

 • ★★★★0

  Jeg er ligeglad med kulør, køn og accent. Bond skal være cool, charmerende og overlegen og her ville Elba passe glimrende - hvis han lige var 10-20 år yngre. Så umiddelbart en anden gerne lidt mindre kendt skuespiller end de nævnte.

  David Lund15-05-19 19:15

 • ★★★★0

  Ja, både Elba og Jackman har alderen imod sig (som til forskel fra nationalitet og hudfarve faktisk har noget at sige ... synes jeg). 

  Riqon15-05-19 19:19

 • 0

  Kunne også være Tom Hiddleston om end han så skal skrue lidt bisse på. 

  Gormanden15-05-19 20:28

 • 0

  Jeg er ligeglad med kulør, køn og accent. 

  Det er også sådan jeg har det. Ikke mindst fordi James Bond ikke har så meget med bøgerne at gøre længere. Det er rollen som karakteren udfører der er vigtig og ikke så meget hvilket køn eller etnicitet personen har. Og derudover må man antage at MI6 ansætter den person som bedst muligt kan varetage deres interesser. 

  Og der er nok at tage af. Jeg synes at Óscar Isaac kun være interessant. En dygtig skuespiller med den rette karisma og alder samt han kan tale flere sprog.

  Af dem der er nævnt som kandidater hælder jeg mest til Richard Madden som gjorde det fremragende i Bodyguard og så er det at han taler skotsk altid en fordel i mine øjne.

  Whispering Horse15-05-19 21:57

 • ★★★★1

  Brækkede 3 ribben? Håber da ikke der skete hendes bryster noget! 

  /går ind og ser Monsters Ball

  davenport15-05-19 23:02

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen