Bond-pigen Tanya Roberts er død, 65 år gammel (opdateret)

Roberts medvirkede også i bl.a. den succesfulde sitcom "That '70s Show" og kultfilmen "The Beastmaster".

OPDATERING 02.00, 5. JANUAR: Talrige amerikanske og internationale medier rapporterede i går, mandag, om Roberts' død, men det viser sig nu, at Roberts stadig er i live, rapporterer Variety. Ifølge Roberts' manager, Mike Pingel, som oprindeligt annoncerede Roberts' død i en pressemeddelelse, så blev han oprindeligt fortalt om Roberts' "død" under et telefonopkald med Roberts' oprevne kæreste, Lance O'Brien, som havde besøgt den syge Roberts på hospitalet. Men O'Brien havde taget fejl af situationen, og hans kæreste, Roberts, var altså ikke død, men "blot" i kritisk tilstand. Det er hun i øvrigt fortsat, fortæller Pingel de amerikanske medier.

OPDATERING 19.04, 5. JANUAR: Flere store, amerikanske medier - herunder TMZ, The New York Times og Rolling Stone - rapporterer nu, at Roberts er afgået ved døden. Den præcise dødsårsag er i skrivende stund ukendt. Herunder følges den komplette, oprindelige nyhed:

Den 24. december var skuespilleren Tanya Roberts ude og lufte sine hunde i Los Angeles, da hun pludselig kollapsede og fluks blev kørt på hospitalet. Her er hun desværre netop død i en alder af blot 65 år. Roberts udviste ingen symptomer på sygdom før sin død, og hun var efter sigende ikke smittet med COVID-19.

Roberts' største rolle var uden tvivl Bond-pigen Stacey Sutton i "A View to a Kill" fra 1985 – den allersidste Bond-film med Roger Moore i rollen som Agent 007.

Roberts havde også en fast rolle i komedieserien "That '70s Show", hvori hun spillede Midge Pinciotti fra 1998 og frem til 2004.

Hun lagde ud med en succesfuld karriere som model i 1970'erne, før hun debuterede som skuespiller i  filmen "The Last Victim" fra 1975. Senere medvirkede hun bl.a. i fantasy-kultfilmen "The Beastmaster" og thrilleren "Night Eyes".

Roberts' sidste rolle foran kameraet var i et afsnit af tv-serien "Barbershop" (baseret på filmen med Ice Cube af samme navn) tilbage i 2005.

Kommentarer

Bond-pigen Tanya Roberts er død, 65 år gammel (opdateret)

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen