"Booksmart"-instruktør får Florence Pugh, Chris Pine og Shia LaBeouf med i sin næste film

Olivia Wildes "Don´t Worry, Darling" bliver en stjernespækket affære.

Den erfarne skuespiller Olivia Wilde ("Tron: Legacy") fik sidste år en yderst stærk start på karrieren som filminstruktør med ungdomsfilmen "Booksmart", som Moovy-redaktionen kårede til 2019's niendebedste film.

Og tiltroen til filmmageren er tydeligvis stor i Hollywood, for flere store stjerner har netop skrevet under på at medvirke i hendes næste film: den psykologiske thriller "Don't Worry, Darling".

Florence Pugh ("Little Women", "Midsommar"), Chris Pine ("Star Trek Beyond") og Shia LaBeouf ("The Peanut Butter Falcon", "Borg") skal spille over for hinanden i filmen.

Pugh får hovedrollen i "Don't Worry, Darling", som foregår i et isoleret, utopisk samfund i Californiens ørken tilbage i 1950'erne.

Wilde dukker også op foran kameraet i filmen, som hun desuden producerer. Manuskriptet bliver i øjeblikket færdiggjort af Katie Silberman, som netop arbejdede på Wildes "Booksmart".

Det vides endnu ikke, hvornår optagelserne går i gang, eller hvornår filmen får biografpremiere.

Kommentarer

"Booksmart"-instruktør får Florence Pugh, Chris Pine og Shia LaBeouf med i sin næste film

 • ★★★★★1

  Nice, Booksmart er sgu en go' film.

  Daddy Beria28-04-20 13:28

 • ★★★★0

  Nice, Booksmart er sgu en go' film.

  Hell yeah! Min favoritfilm fra sidste år. Og så er Wilde jo en vaskeægte trekkie - jeg fik et mindre hjerteanfald, da jeg interviewede hende tilbage i 2010, og hun pludselig skød mig LLAP-tegnet <3

  The Insider28-04-20 13:29

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen