"Borat 2" er allerede 100% færdig og klar til udgivelse

Sacha Baron Cohen har indspillet komedien i smug, og vi får den måske endda at se meget snart.

Forleden rapporterede vi her på Moovy, at Sacha Baron Cohen var blevet spottet sammen med et filmhold i Californien iført Borat-kostumet.

Cohen spillede den fiktive, kazakhstanske journalist i tv-showet "Da Ali G Showet" i start-00'erne samt i filmen "Borat" fra 2006. Både i serien og filmen var den bøvede Borat en håbløst ukultiveret og taktløs fyr, som chokerer alskens virkelige mænd og kvinder, der ikke aner, at Cohen tager pis på dem.

Men eftersom Borats længe ventede comeback er indhyllet i mystik, vidste vi forleden ikke, om Cohen gentog rollen som Borat i en online-sketch, en reklame, en kommende spillefilm eller noget helt fjerde. Men nu har Collider afdækket sandheden: Cohen og Co. har i smug indspillet "Borat 2", og filmen er tilmed allerede færdiggjort.

Læs også: Casper Christensen og "Borat"-skaber står bag ny sci-fi-komedie

Ifølge Collider er den færdige film endda allerede blevet vist for potentielle distributører. De mener i øvrigt, det er sandsynligt, at filmen udkommer på en streamingtjeneste lige op til det kommende, amerikanske præsidentvalg den 3. november.

Vi ved meget lidt om plottet i "Borat 2", men angiveligt går Borat undercover (hvilket jo vil sige, at Cohen går undercover som Borat) for at interviewe folk, fordi han er blevet en berømthed ovenpå begivenhederne i den første film.

Den første "Borat"-film blev en kæmpe, verdensomspændende succes, som indtjente 262 mio. dollars på verdensplan og blev Oscar-nomineret for Bedste manuskript. Vi holder naturligvis øje med, hvornår (og hvor) toeren lander.

Kommentarer

"Borat 2" er allerede 100% færdig og klar til udgivelse

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen