Brad Bird om "The Incredibles 2"

"The Incredibles" er en af Pixars mest populære film til dato og undertegnedes ubetingede favorit fra animationsselskabet. Det er derfor ikke nogen overraskelse, at der siden 2004 har forlydt løse rygter om en fortsættelse. Men nu tager instruktøren Brad Bird, der i mellemtiden har bedrevet så prominente titler som "Ratatouille" og "Mission Impossible: Ghost Protocol", bladet fra munden og lufter nogle udvalgte detaljer om projektet.

Ifølge Bird er manuskriptet godt på vej, og der arbejdes samtidig sideløbende på storyboards. Samtidig mener han, at trods de mange superhelte-franchises, der nu eksisterer på markedet, har "The Incredibles 2" stadig en mulighed for at være anderledes ved at fokusere på figurerne.

Der er endnu hverken plotdetaljer eller release-dato på tale til "The Incredibles 2".

Kommentarer

Brad Bird om "The Incredibles 2"

 • 0

  Endelig!

  Marokko15-09-15 12:41

 • 0

  Glæder mig rigtig meget til at se mere fra det univers! En af de bedste superheltefilm der er lavet.

  Superknys16-09-15 10:28

 • ★★★0

  Og også en af de mere oplagte fortsættelser i Pixars kogebog, hvis du spørger mig. Der er mange veje man kunne gå med den.

  gi-jones16-09-15 10:30

 • ★★★★★★0

  Det er vist ikke mere end et par uger siden, jeg genså "The Incredibles" og det er ubetinget en af de bedste superheltefilm der er lavet. Selvom der er ret meget sjovt for børnene, har den i dén grad en masse for voksne også.

  Zero Cool16-09-15 10:45

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen