Brad Pitt: Et af mine livsmål er aldrig at lave "Ocean's 14"

Fans af Steven Soderberghs stjernespækkede kupfilm skal nok ikke forvente at se Pitt i en eventuel fortsættelse.

56-årige Brad Pitt har oplevet en masse opture det seneste års tid – ikke mindst takket være science fiction-filmen "Ad Astra" og Quentin Tarantinos "Once Upon a Time... in Hollywood", som er to af de bedst anmeldte film på Pitts CV.

Forleden vandt Pitt endnu en pris for sin indsats i Tarantinos seneste opus under Golden Globes-showet, og alt tyder på, at han bliver Oscar-nomineret for præstationen på mandag og hiver Oscar-statuetten hjem den 10. februar.

Læs også: Brad Pitt vil have færre roller

Og Pitt er tydeligvis kun interesseret i at skue fremad. Steven Soderberghs populære kupfilm, "Ocean's Eleven" (2001), "Ocean's Twelve" (2004) og "Ocean's Thirteen" (2007), gav i sin tid Pitts konto og stjernestatus et boost, men han er bestemt ikke interesseret i at lave en eventuel "Ocean's Fourteen".

Det fastslog Pitt forleden under endnu et pris-show, hvor han blev spurgt ind til sine livsmål og tørt konstaterede:

"Mine livsmål er ret enkle i øjeblikket: Vær glad, vær sund og end ikke i en finansiel situation, hvor jeg er nødt til at lave 'Ocean's 14'. Vi får se."

Så medmindre Pitt af uransagelige årsager går konkurs (og det virker trods alt usandsynligt med mandens popularitet in mente), så dukker Pitt ikke op i et casino igen i rollen som den snackglade Rusty Ryan.

Kommentarer

Brad Pitt: Et af mine livsmål er aldrig at lave "Ocean's 14"

 • ★★★★1

  Behøver heller ikke flere, den første Occean's Eleven var et fint remake, der opdaterede filmen til vores tid, men den samtidig bragte dynamikken med sig fra dne gamle med The Ratpack, de to film er meget forskellige og tempoet er meget anderledes i den gamle, og så er jeg personlig vild med den noget mere Low Key afslutning filmen har.

  Men Soderberghs opdaterede udgave synes jeg var en fin film, og George Clooney passede perfekt i rollen som Danny Ocean, og resten af teamet fungerede også rigtig godt alle fik nogle cool moments, men herefter så gik ned af bakken for franchisen, 12 og 13, havde slet ikke samme slagkraft for mig personligt.

  Så nej jeg forstår sku godt, hvis han vil undgå at lave en 14'er.

  Elwood10-01-20 21:04

 • ★★★★1

  11 underholdte godt i biografen. Festlige karakterer og sjovt kup. De efterfølgende er fuldstændig ligegyldige, som en 14 sikkert også havde været. Good on you, Pitt. 

  Lars!10-01-20 21:29

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen