Brad Pitt vil have færre roller

Brad Pitt har andre projekter, han vil fokusere på – både inden for film men også udenfor.

Biografakutelle og stjerneskuespiller Brad Pitt vil lave færre film som skuespiller fremover. Det siger han i et interview med New York Times. Han vil i stedet fokusere på andre ting som for eksempel at producere film, men også beskæftigelser udenfor filmverden. Her er han blandt andet interesseret i naturen og at lave kunst.

"Jeg er nysgerrig på at se, om film lever videre. Der vil være færre og længere mellem filmene fra min side, fordi jeg har andre ting, jeg gerne vil lave. Når du føler, at du endelig har fat i noget, så er det på tide at tage fat i det."

Brad Pitt har ellers ikke ligget på den lade side det sidste stykke tid. Han er netop aktuel i Quentin Tarantinos "Once Upon a Time... in Hollywood". Og senere i september spiller han hovedrollen i rumfilmen "Ad Astra".

"Flight Club"-stjernen har tidligere erfaring med at agere producere og med stor succes endda. Han var nemlig producer på filmen "12 Years A Slave", som Pitt vandt en Oscar for i kategorien bedste film. 

Indtil videre er skuespilleren dog ikke helt færdig med at medvirke i film. Han har nemlig to filmprojekter i gang – "Babylon" og "World War Z 2".

Kommentarer

Brad Pitt vil have færre roller

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen