Bruce Campbell bekræfter: Produktionen på næste "Evil Dead"-film begynder senere i år

Filmen, der nu er landet på titlen "Evil Dead Rise", vækker ondskaben til live i storbyen.

En af de mest indflydelsesrige horror-franchises får nu snart endnu en tilføjelse. "Evil Dead Rise" er titlen på "Evil Dead"-sagaens efterhånden femte spillefilm, der endnu engang vil tage kampen op med de sjæleslugende deadites.

Bruce Campbell, der agerer producer på filmen, kunne i et nyligt interview bekræfte, at optagelserne forventes at gå i gang senere i år, og produktionen rykker til New Zealand, som i øjeblikket er det mest sikre sted at filme i forhold til corona-restriktionerne.

Læs også: Bruce Campbell dukker nok op i "Doctor Strange 2"

Bruce Campbell er dog færdig med at svinge sin motorsav. Rollen som Ash Williams, den altoverskyggende hovedperson og antihelt gennem tre film og en tv-serie, er blevet pensioneret. I stedet forventes det, at en yngre, kvindelig skuespiller skal overtage motorsav og shotgun og fortsætte kampen mod det onde.

Ifølge kilder vil handlingen ikke udspille sig omkring en hytte i skoven, men i stedet en skyskraber i en storby. Dette betyder formentlig, at der ikke er grænser for, hvor meget død, ødelæggelse og teaterblod der kan spredes. 

Hvornår "Evil Dead Rise" får premiere er endnu uvist, men det bliver spændende at se, om universet kan holdes i live med friskt blod.

Kommentarer

Bruce Campbell bekræfter: Produktionen på næste "Evil Dead"-film begynder senere i år

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen