Bruce Campbell dukker nok op i "Doctor Strange 2"

Ingen Sam Raimi-film uden Bruce Campbell!

Da Scott Derrickson forlod arbejdet på sin fortsættelse til "Doctor Strange" fra 2016, blev det hurtigt annonceret, at ingen ringere end gysermesteren (og den tidligere "Spider-Man"-instruktør) Sam Raimi ville overtage tjansen.

Og mens vi ved, at både Doctor Strange, Wanda Maximoff, muligvis Spider-Man og X-Men vil optræde i filmen, er der nu endnu en skuespiller, som melder sin ankomst i toeren, der har fået titlen "Doctor Strange in the Multiverse of Madness".

Der er nemlig ingen Sam Raimi-film uden kultskuespilleren Bruce Campbell i en stor (eller lillebitte) rolle. De to herrer startede deres samarbejde med en række kortfilm, indtil Campbell indtog hovedrollen i Sam Raimis gyserklassiker "Evil Dead", som senere udviklede sig til en trilogi.

LÆS OGSÅ: DANNY ELFMAN LEVERER MUSIKKEN TIL "DOCTOR STRANGE 2"

Siden har Sam Raimi gjort en dyd ud at give små cameos i sine film til Campbell, hvor det er blevet til gæsteoptrædener i alt fra den originale Spider-Man-trilogi over "Darkman" til "Drag Me To Hell".

Næste film bliver heller ingen undtagelse. På sin Twitter-profil har Bruce Campbell lagt et billede op af London, hvor han skriver:

"Mand, det var sjovt at arbejde i en særlig by med en særlig instruktør på en særlig film med en særlig skuespiller!"

"Doctor Strange in the Multiverse of Madness" bliver for tiden skudt i netop London, og Bruce Campbell har p.t. ingen kommende projekter registreret på IMDb. Så selvom intet er officielt, kan vi nok godt forvente, at Bruce Campbell dukker op i den kommende Marvel-film – duoens historie taget i betragtning.

I hvilken rolle, Bruce Campbell så dukker op i, hvis det er tilfældet, vides ikke, men sikkert er det, at "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" lander i biograferne den 25. marts 2022.

Kommentarer

Bruce Campbell dukker nok op i "Doctor Strange 2"

  • ★★★★★0

    WHAT??!!!! Dukker Bruce Campbell op i en Sam Raimi-film??!!! Sikke et chok ;)

    Kruse 2-03-21 14:31

  • ★★★★★★1

    Jeg tror og håber at mix'et med Raimi/Strange bliver genialt.

    Wayne 2-03-21 14:35

  • ★★★1

    Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Der er et smalt håb at et af de multiverse kunne foregå i Evil Dead. Og dermed bliver Ash til en Marvel helt!

    MOVIE1000 2-03-21 16:23

  • ★★★★★1

    men sikkert er det, at "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" lander i biograferne den 25. marts 2022...

    Elwood 2-03-21 17:08

  • ★★★★★★0

    men sikkert er det, at "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" lander i biograferne den 25. marts 2022...

    Uhh - ja. Det er da helt sikkert :-D

    Wayne 2-03-21 17:11

  • ★★★★★1

    Det kunne være helt genialt, hvis Bruce Campbell dukker op som en afdanket udgave af Spider-Man 2099 via et af de mange multivers. :D

    NightHawk 3-03-21 13:57

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen