Bruce Campbell offentliggør navnet på ny "Evil Dead"-film

Kulthelten over dem alle vil dog ikke selv vende tilbage.

I efteråret 2019 bekræftede instruktøren Sam Raimi, at der var en ny "Evil Dead"-film under opsejling. Siden da har det været stille på den front. Nu har seriens altoverskyggende hovedrolleindehaver, Bruce Campbell, dog løftet lidt mere af sløret for den længe ventede fortsættelse.

Den kommende film har fået titlen "Evil Dead Now", og instruktøren bliver det forholdsvist ukendte navn Lee Cronin, som Sam Raimi har udvalgt til at videreføre arven. Vi skal dog ikke forvente at se Bruce Campbell vende tilbage til rollen som Ash, da han allerede for længst har meldt ud, at den rolle er pensioneret.

Denne gang ser det i stedet ud til, at vi skal stifte bekendtskab med en helt ny heltinde, som vil løfte motorsaven ind i en ny æra. Bruce Campbell vil dog være at finde som producer på filmen.

"Evil Dead"-franchisen, der i dag består af fire film – hvoraf den ene er et remake – samt tv-serien "Ash vs Evil Dead", har med sin helt særlige kultstatus en hær af dedikerede fans. Nyheden om en kommende "Evil Dead"-film vil derfor uden tvivl både få sin del af tilhængere og modstandere.

Kommentarer

Bruce Campbell offentliggør navnet på ny "Evil Dead"-film

 • ★★★★★★0

  Er det så en efterfølger eller en selvstændig film? Uden Bruce er det vel mest en selvstændig.

  T. Nielsen 9-06-20 12:11

 • ★★★1

  Tak, men ellers tak...

  ..og havde det endeligt ganske fint med slutningen af Ash vs Evil Dead.

  Og glemmer ALDRIG Ash nede i lig-kælder/kølerum/hvad det nu hedder!? Prins Albert = IK' så længe Jeg lever...

  Gasivodo 9-06-20 12:55

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen