Bruce Campbell vil gerne lave en ny "Evil Dead"-film hvert andet år

"Evil Dead Rise" er netop udkommet i biffen, men de onde døde vender måske tilbage igen meget snart.

I går udkom "Evil Dead"-franchisens femte film, "Evil Dead Rise", omsider i de danske biografer.

Og den blodige gyser er blevet skamrost af kritikere i både ud- og indland (vi gav filmen topkarakter her på Moovy) og har en finansielt imponerende åbningsweekend i sigtekornet, så det er intet under, at der allerede tales om den næste "Evil Dead"-film.

Det gør Bruce Campbell bl.a. i et nyligt interview med AV Club. Campbell spillede naturligvis hovedrollen som antihelten Ash Williams i Sam Raimis tre første "Evil Dead"-film og tv-serien "Ash vs Evil Dead", hvori den hårdt prøvede mand tørner sammen med alskens blodtørstige dæmoner. Campbell har også produceret "Evil Dead Rise".

Se også: Ny dokumentar ser nærmere på "Evil Dead"-franchisens fankultur

"Vi vil forsøge at lave en ny film hvert andet eller tredje år i stedet for hvert tiende år," fastslår Campbell i interviewet. Det gik netop 10 år mellem Fede Alvarez' "Evil Dead"-remake fra 2013 og så Lee Cronins "Evil Dead Rise".

Den 64-årige Campbell antyder også, at den næste "Evil Dead"-film sagtens kan finde sted enten i fortiden eller engang i fremtiden.

Og så bekræfter Campbell, at en animeret "Evil Dead"-serie stadig er på tegnebrættet, og at han gerne vil lægge stemme til Ash.

Campbells ikoniske røst kan også høres i en enkelt scene i "Evil Dead Rise", som netop nu kan opleves i de danske biografsale – bl.a. i FORMAT Biograf, hvor der er skruet godt op for filmens slagkraftige Atmos-lydside, som danske Peter Albrechtsen og hans team står bag. Billetter kan bookes her.

Kommentarer

Bruce Campbell vil gerne lave en ny "Evil Dead"-film hvert andet år

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen