Bryan Singer: Derfor blev jeg fyret fra "Queen"-biopic

Bryan Singer har efter sigende været under pressure, men har sagt don't stop me now.

For nyligt meddelte 20th Century Fox, at de havde fyret instruktør Bryan Singer fra Queen-biopic'en "Bohemian Rhapsody". Det kom efter rapporter om, at filmmageren ikke dukkede på på arbejde og havde skabt drama på settet. En af grundene siges at være, at Singers fyring skyldes sammenstød med filmens stjerne, Rami Malek, der spiller Freddie Mercury.

Siden meddelelsen om Singers fyring har der været en masse spekulationer om mulig seksuelt misbrug. Men det ser ikke ud til at være tilfældet her. Singer har udgivet en erklæring, der fortæller hans side af historien, og at hans opførsel involverede helbredsmæssige spørgsmål vedrørende en af hans forældre. Her er erklæringen:

"Jeg bad Fox om ferie, så jeg kunne vende tilbage til USA for at håndtere en presserende helbredssituation angående en af mine forældre. Det var en meget hård oplevelse, der endte med at gå ud over mit eget helbred. Desværre var studiet ikke villige til at imødekomme mig og opsagde i stedet mine forpligtelser på filmen."

kreative uoverensstemmelser på settet

Hvad angår den omtalte konflikt med Malek, hævder Singer, at selvom der var uoverensstemmelser, kunne de to arbejde professionelt uden problemer:

"Rygterne om, at mit uventede exit fra filmen skyldes en fejde, jeg har haft med Rami Malek, er ikke sande. Selvom vi til tider havde kreative uoverensstemmelser på settet, så lagde Rami og jeg vores forskelligheder bag os og fortsatte arbejdet på filmen op til Thanksgiving."

Ifølge Bryan Singer blev han fyret af studiet med kun tre uger tilbage af produktionen på "Bohemian Rhapsody", så studiet skal nu ud og finde en ny instruktør til at afslutte filmen. Der er dog intet nyt om, hvem der vil færdiggøre filmen.

Kommentarer

Bryan Singer: Derfor blev jeg fyret fra "Queen"-biopic

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen