"Call Me By Your Name" får en fortsættelse – og skuespillerne vender tilbage

"Find Me" har længe været i støbeskeen, men først nu bekræfter instruktøren, at både han og skuespillerne fra "Call Me by Your Name" er med om bord.

"Call Me by Your Name" vandt Oscar for Bedste adapterede manuskript, som tog afsæt i André Acimans bog fra 2007 om romancen mellem de unge mænd Elio og Oliver, som blev spillet af hhv. Timothée Chalamet og Armie Hammer.

I 2019 udgav Aciman en bogfortsættelse, "Find Me", og en filmatisering af den har været på tegnebrættet, lige siden "Call Me by Your Name" blev en prisbelønnet succes.

Og i et nyt interview med den italienske avis La Repiubblica, som Variety har fået fingre i og oversat, afslører "Calle Me by Your Name"-instruktøren Luca Guadagnino, at han også vil indspille "Find Me", og at både Chalamet og Hammer vender tilbage foran kameraet:

"Det var en kæmpe fornøjelse for mig at arbejde sammen med Timothée Chalamet, Armie Hammer, Michael Stuhlbarg, Esther Garrel og de andre skuespillere. Alle vender tilbage i den nye film."

"Find Me" foregår 10 år efter "Call Me by Your Name", som sluttede med, at den lidt ældre Oliver rejste hjem til USA og forlod den blot 17-årige Elio i Italien, hvor han bor sammen med sine forældre.

Coronavirussens udbrud har dog sat produktionen af "Find Me" på pause, så det er uvist, hvornår optagelserne går i gang, og hvornår filmen får biografpremiere.

Kommentarer

"Call Me By Your Name" får en fortsættelse – og skuespillerne vender tilbage

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen