"Captain Marvel" får selskab af Samuel L. Jacksons Nick Fury

S.H.I.E.L.D.-agenten Nick Fury – i skikkelse af allestedsnærværende Samuel L. Jackson – var længe bindeleddet mellem de forskellige Marvel Cinematic Universe-projekter, startende med hans korte optræden i den første "Iron Man". Qua sin autoritet fungerede Fury som en slags mentor og også som sikkerhedsnet for de ofte ustyrlige superhelte. Da heltene blev splittet og krydsede klinger med hinanden i "Captain America: Civil War", var Fury imidlertid ikke at finde i filmen, og senest vi så ham i aktion var således i "Avengers: Age of Ultron" fra 2015.

Snart kan vi dog se frem til mere fra Jacksons kontante spionchef. Det lader nemlig til, at Nick Fury også vil dukke op i den kommende "Captain Marvel", som forventes at lande i 2019. Filmen, der er den første Marvel Studios-produktion med en kvindelig superhelt i den centrale hovedrolle, følger piloten Carol Danvers og hendes skæbne, da hun pludselig bliver tildelt enorme superkræfter efter at være kommet i kontakt med blodet fra et rumvæsen.

"Captain Marvel" har allerede hapset Oscar-vinderen Brie Larson ("Room") til titelrollen. Filmen instrueres af makkerparret Anna Boden og Ryan Fleck, som tidligere har begået bl.a. "It's Kind of a Funny Story" og "Mississippi Grind". Herhjemme kan vi glæde os til "Captain Marvel" fra 7. marts 2019.

Derudover skulle der også være en god chance for, at Jacksons Fury kigger forbi, når de store "Avengers: Infinity War"-film rammer biograferne. Jackson har allerede arbejdet sammen med Brie Larson af flere omgange, senest i "Kong: Skull Island", men også i skuespillerindens kommende instruktørdebut "Unicorn Store", så der skulle bestemt være spændende sager i vente, hvis man er fan af de to stjerner – og ikke mindst af superagenten Nick Fury.

Kommentarer

"Captain Marvel" får selskab af Samuel L. Jacksons Nick Fury

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen