Carrie Fisher afslører: Derfor gik Leia og Han Solo fra hinanden

Noget af det, der overraskede mest i "Star Wars: The Force Awakens" var, at Leia og Han Solo ikke længere var et par.

Filmen gav ikke noget entydigt svar på, præcis hvad der gik galt mellem de to rebeller i de 30 år imellem "Jedi-ridderen vender tilbage" og "The Force Awakens".

Dog antydes det, at det til dels kan forklares med, at deres fælles søn, Ben Solo aka Kylo Ren, er gået over på Kraftens mørke side...

Nu kaster Carrie Fisher, der spillede Leia i "The Force Awakens" imidlertid lidt mere lys over mysteriet om bruddet:

"Han smuglede alt for meget. Og piger, alle ved jo, at ingen ønsker at deres mand er smugler. Og så hang han for meget ud med ham den behårede fyr (Chewbacca, red). Han tog mig ikke ud i hyperrummet ofte nok – for at sige det på den måde," udtaler hun.

Fisher er kendt for sin humoristiske sans, og bemærkningen skal nok tages med et gran salt, men måske vi får flere svar om Han og Leias brud, når "Star Wars: VIII" udkommer i december 2017.

Kommentarer

Carrie Fisher afslører: Derfor gik Leia og Han Solo fra hinanden

 • ★★★★★★0

  "Han tog mig ikke i hyperrummet ofte nok" Good one Princess :-D

  T. Nielsen27-09-16 09:48

 • ★★0

  Ud i manglede du lige ;-) 

  MadMartigan27-09-16 10:34

 • ★★★★★★0

  Ud i manglede du lige ;-) 

  Det var for at pille det "subtile" ud af sætningen:-)

  T. Nielsen27-09-16 10:36

 • ★★★★0

  Glemmer heller ikke, da hun kommenterede på SW-legetøj med ordene: "Thanks for playing with me."

  Kan også godt lide hendes hund. 

  Lars!27-09-16 11:56

 • ★★0

  Bruddet mellem de to i efterfølgeren til en film, hvor de havde fundet sammen, virkede på mig som en overspringshandling fra manuskriptforfatterens side  ... på samme måde som med det at vi gik fra sejren over "the Empire" og direkte over til Den Nye Orden, altså fra enden på nogle mørke tider til midt ind i nogle NYE mørke tider. ... Hmm ...

  Nå, men hvis bare vi i den kommende Episode 8 får nogle uddybende forklaringer/oplysninger (hvad enten de er små og subtile eller store og væsentlige), så er jeg glad.

  BN27-09-16 18:03

 • 0

  ... på samme måde som med det at vi gik fra sejren over "the Empire" og direkte over til Den Nye Orden, altså fra enden på nogle mørke tider til midt ind i nogle NYE mørke tider. ... Hmm ...


  Jeg troede aldrig jeg skulle sige det. Men jeg savnede faktisk en scene eller to hvor nogle alvorlige jedi's gik ned af en lang gang (eller sad i en rundkreds) og leverede enorme mængder af politisk eksposition (eller bare forklarede hvad fanden der var sket de sidste 7-8 år).

   

  Høegh27-09-16 19:57

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen