Casper Christensen: Mia burde være blevet Bodil-nomineret for "Klovn"

I aften bliver de danske Bodil-statuetter uddelt, men det bliver uden deltagelse af folkene bag sidste års mest sælgende danske film, "Klovn Forever".

Casper Christensen fortæller til Ekstra Bladet, at det egentlig ikke gør ham noget, men at han synes, det er synd, at hans medspiller Mia Lyhne ikke er nomineret for bedste birolle: "Hun laver en fantastisk skuespilmæssig præstation i vores film. Så det er nok det, jeg er mest ærgerlig over."

"Klovn Forever" hev 512.224 danskere i biografen, men er altså ikke at finde blandt nogen af de nominerede til aftenes priser - og det kan Casper Christensen ikke forstå: "[Mia Lyhne] gør det vanvittigt godt, og det synes jeg godt, at de kunne have belønnet. Frank og mig lever med det. Vi er fuldstændigt ligeglad."

Skuespilleren fortæller samtidig til Ekstra Bladet, at han og Frank Hvam netop har lagt sidste hånd på en ny spillefilm, som er en komedie, men ikke en ny "Klovn"-film.

Bodil-prisen er Danmarks ældste filmpris og uddeles af Danske Filmkritikere. Blandt årets favoritter er film som "Sommeren '92", "Krigen", "Lang historie kort" og "Under sandet".

Kommentarer

Casper Christensen: Mia burde være blevet Bodil-nomineret for "Klovn"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen