Cate Blanchett skal spille Lucille Ball i ny film fra Amazon

Amazon Studios har nu offentliggjort, at de har købt rettighederne til en biografisk film omhandlende tv-legenden Lucille Ball. Filmen har foreløbigt fået titlen "Lucy and Desi", og Cate Blanchett ("Carol") er tilknyttet i hovedrollen som Ball. Aaron Sorkin, som fik en Oscar for sit manuskript til "The Social Network", er forfatter på projektet.

Lucille Ball er hovedsageligt kendt som stjernen fra en af de første sitcoms på amerikansk tv – klassikeren "I Love Lucy", der blev sendt fra 1951 til 1957, og som i dag regnes som en af de mest elskede tv-serier nogensinde.

Den nye films omdrejningspunkt vil mere specifikt være skuespillerindens ægteskab til Desi Arnaz. Arnaz var selv en populær mand på skærmen og spillede således en af hovedrollerne i "I Love Lucy", samtidig med at ægteskabet til Ball stod på. På trods af historier om Arnaz' alkoholproblemer var parret gift i 20 år og forblev venner selv efter deres skilsmisse. De to stjerner startede også produktionsselskabet Desilu Productions sammen, hvor de første tv-versioner af "Star Trek" og "Mission: Impossible" blev til.

Prominente skikkelser fra virkelighedens verden

Hvem der ender med at påtage sig rollen som Desi Arnaz er endnu usikkert, men Javier Bardem skulle efter sigende være i kikkerten.

Det er ikke første gang, Cate Blanchett portrætterer prominente skikkelser fra virkelighedens verden. I 2015 kunne hun ses som journalisten Mary Mapes i dramaet "Truth", og hun har over to omgange givet den som Elizabeth 1. af England. I Martin Scorseses "The Aviator" fra 2004 spillede hun sågar en anden Hollywood-legende, nemlig Katharine Hepburn. Sorkin har ligeledes taget inspiration fra sande begivenheder og personer på tidligere projekter – han har bl.a. skrevet "Moneyball", "Steve Jobs" og altså førnævnte "The Social Network".

Cate Blanchett kan næste gang ses på det store lærred i "Thor: Ragnarok", mens Aaron Sorkins instruktørdebut, "Molly's Game", lander i biograferne til januar. Det vides endnu ikke, hvornår vi kan forvente "Lucy and Desi".

Kommentarer

Cate Blanchett skal spille Lucille Ball i ny film fra Amazon

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen