Chiwetel Ejiofor bekræfter: Jeg vender tilbage i "Doctor Strange 2"

Den Oscar-nominerede skuespiller vender tilbage som troldmanden Karl Mordo, der engang oplærte, men nu bekæmper Doctor Strange.

Chiwetel Ejiofor var blot en af de mange stjerner foran kameraet i Marvels første "Doctor Strange"-film fra 2016. Ejiofor spillede troldmanden Karl Mordo, som i størstedelen af filmen er Stranges allierede.

Men i filmens rulletekstscene afsløres det, at Mordo er blevet fortørnet over Stranges brug af magi og agter at gå i krig med planetens troldmænd.

Indtil nu har vi ikke vidst med sikkerhed, om Ejiofor ville vende tilbage i den kommende "Doctor Strange in the Multiverse of Madness", der instrueres af "Spider-Man"-instruktøren Sam Raimi, efter at "Doctor Strange"-instruktøren Scott Derrickson forlod projektet i januar.

Læs også: "Doctor Strange"-instruktør overtager "Labyrinth 2"

Men i et nyt videointerview med comicbook.com bekræfter skuespilleren, at han dukker op i "Doctor Strange"-fortsættelsen:

"Jeg dukker op. Jeg er meget, meget spændt på projektet, som naturligvis er blevet sat i bero på grund af pandemien. Men forhåbentlig kan vi snart komme tilbage på sporet, og jeg er meget spændt på det."

Derudover gav Ejiofor os ikke nogen informationer om filmens plot, så vi ved ikke, om Karl Mordo bliver filmens hovedskurk eller blot får en birolle i Marvel-filmen.

Hvis alt går efter planen, så udkommer "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" i biograferne i marts 2022.

Kommentarer

Chiwetel Ejiofor bekræfter: Jeg vender tilbage i "Doctor Strange 2"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen