Chris Evans klæder sin hund ud som sin "The Gray Man"-skurk på kært billede

"Ved et uheld kom kostumeholdet til at krympe en af Lloyds trøjer. Jeg beholdt den selvfølgelig af én årsag."

Ganske vist spiller han et nådesløst røvhul i "The Gray Man", men i virkelighedens verden har Chris Evans gang på gang understreget, at han er en sympatisk herre, der hyppigt besøger syge børn på hospitaler iført sit Captain America-kostume, og som bruger sine SOME-profiler til bl.a. at opponere mobning og advokere for menneskerettigheder.

Og Evans bliver ikke mindre elskværdig af sin status som passioneret hundeejer – han deler ofte billeder af sig selv sammen med hunden Dodger, som han tydeligvis har et meget nært forhold til.

Læs også: Chris Evans skal spille den legendariske Gene Kelly i film om "Singin' in the Rain"-stjernen

Det seneste eksempel finder man på Evans' instagram-side her, hvor han – som det også kan ses i nyhedsbilledet – har iklædt Dodger en miniatureudgave af det kostume, som skuespilleren havde på i "The Gray Man", hvor Evans spillede den nådesløse lejemorder Lloyd Hansen.

Og ifølge opslaget er der simpelthen tale om et af Evans' egne kostumer, som ved et uheld blev krympet i vaskemaskinen.

Hvis man gerne vil se endnu flere billeder af Chris Evans' fotogene hund (eller hundens fotogene ejer for den sags skyld...), kan man med fordel hoppe ind på skuespillerens Instagram-profil her. Og herunder kan I se Moovy TV's nylige "The Gray Man"-interview med Evans, hvor vi desværre ikke nåede at tale om mandens klædeskab eller kæledyr:

Kommentarer

Chris Evans klæder sin hund ud som sin "The Gray Man"-skurk på kært billede

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen