Chris Evans tilslutter sig stort stjernehold i Adam McKays "Don´t Look Up"

Det er nogle seriøst store Hollywood-stjerner, manden bag "Vice" og "The Big Short" får samlet til sin kommende Netflix-komedie.

Adam McKay står bag nyere komedieklassikere som "Anchorman: The Legend of Ron Burgundy" og "Step Brothers", mens han de senere år har bevæget sig ind i et mere seriøst område med Oscar-nominerede film som "The Big Short" og "Vice".

Evnen til komedie er dog intakt, og McKays kommende film, den sorte komedie "Don't Look Up", har samlet sig et regulært drømmecast, hvor endnu en stjerne nu tilslutter sig.

"Avengers"-stjernen Chris Evans, der i næsten et årti har tørnet ud som Captain America i Marvels superheltefilm og senest gjorde sig bemærket i mordmysteriet "Knives Out - Var det mord?", er nemlig nyeste stjerne i rækken af store skuespillernavne, som nu er ombord på filmen.

LÆS OGSÅ: MANDEN BAG "THE BIG SHORT" OG "ANCHORMAN" LAVER "PARASITE"-SERIE TIL HBO

Foruden Chris Evans tæller castet nemlig allerede selveste Meryl Streep og Leonardo DiCaprio, den unge stjernekomet Timothée Chalamet samt kendte ansigter som Jennifer Lawrence, Jonah Hill, Cate Blanchett, Kid Cudi, Ariana Grande, Matthew Perry og flere.

Filmen handler om to ubehjælpsomme astronomer, der drager på en omfattende medieturné i forsøget på at advare menneskeheden om en asteroide, som truer med at udslette Jorden. DiCaprio og Lawrence skulle efter sigende indtage de to hovedroller.

Optagelserne er begyndt, mens en premieredato endnu er uvis.

Kommentarer

Chris Evans tilslutter sig stort stjernehold i Adam McKays "Don´t Look Up"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen