Chris Pine debuterer som instruktør med komedien "Poolman" med Annette Bening og Danny DeVito

"Star Trek"-stjernen udskifter snart kaptajnstolen med instruktørstolen.

Chris Pine har længe arbejdet som skuespiller, han tog hul på en sideløbende karriere som film- og tv-producer i 2019, han skriver netop nu manuskriptet til komedien "Mantivities", og nu har Pine omsider fundet sit første instruktørprojekt.

Deadline skriver, at Pine lige straks tager springet og håber, at han kan bunde, når han for første gang påtager sig rollen som filminstruktør på komedien "Poolman".

Pine kommer selv til at medvirke i filmen, som også har de gamle filmstjerner Annette Bening ("American Beauty") og Danny DeVito ("Twins") med om bord.

Læs også: Chris Pine er klar på mere "Star Trek"

I "Poolman" spiller Pine den lommefilosofiske og dagdrømmende Darren Barrenman, som har ansvaret for at vedligeholde en swimmingpool i Los Angeles. Derudover er han forunderligt glad for at afbryde byrådsmøder sammen med sine naboer, Jack og Diane (DeVito og Bening).

Men da Barrenman pludselig opdager den største vandskandale i Los Angeles' historie siden "Chinatown", slår han sig sammen med en ægte femme fatale for at afdække sandheden og overvinde byens korrupte politikere.

Deadline skriver, at "Poolman" formentlig bliver spækket med store skuespillere i både biroller og cameos, alt imens Pine og Co. kæmper sig igennem Hollywood i filmen.

Pine skriver også manuskriptet til filmen sammen med den relativt ukendte Ian Gotler, og Pines "Wonder Woman"-instruktør, Patty Jenkins, er med om bord som producer. Optagelserne går efter planen i gang i juni, men en premieredato er ikke blevet annonceret.

Moovy TV mødte Pine op til premieren på "Star Trek Beyond" tilbage i 2016. Du kan se vores eksklusive video-interview med den kommende instruktør her:

Kommentarer

Chris Pine debuterer som instruktør med komedien "Poolman" med Annette Bening og Danny DeVito

  • ★★★★★0

    Det lyder faktisk ret underholdende og dejligt gakket. Havde ikke umiddelbart spået, at Pine også ville blive instruktør, så er ret nysgerrig på debuten.

    The Insider13-02-22 10:34

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen