Christian Bale og "Hostiles"-instruktør laver ny thriller sammen

Instruktøren Scott Cooper og Bale samarbejdede i sin tid også på thrilleren "Out of the Furnace".

Cooper og Bale har tydeligvis en god kemi på et filmset, for d'herrer indspiller snart deres tredje projekt sammen: thrilleren "The Pale Blue Eye".

Cooper og Bale samarbejdede for første gang på thrilleren "Out of the Furnace" i 2013, før de i 2017 lavede den kritikerroste western "Hostiles".

Cooper startede selv ud som skuespiller, men siden han debuterede som instruktør med den Oscar-belønnede "Crazy Heart", har han udelukkende arbejdet bag kameraet. Ud over de førnævnte film lavede Cooper også gangsterdramaet "Black Mass", som Moovy TV interviewede Cooper om tilbage i 2015.

Ligesom "Hostiles" udspiller "The Pale Blue Eye" sig i 1800-tallet – nærmere bestemt i år 1830. Bale spiller en garvet detektiv, der efterforsker en række mord på et amerikansk militærakademi. Han assisteres af en ung kadet: selveste Edgar Allan Poe.

Læs også: Christian Bale er skurken i "Thor: Love and Thunder"

Poe er en af USA's største forfattere gennem tiderne, og Cooper fortæller Deadline, at hans film netop bliver en cadeau til Poes klassiske krimier. Om hyringen af Christian Bale udtaler filmmageren:

"Jeg har drømt om at lave denne film i mere end et årti, og heldigvis for mig har Christian nu den helt rette alder til at spille hovedrollen. Han var alt for ung, da jeg for første gang overvejede at lave filmen. Film skal laves på det helt rette tidspunkt. Christian er altid i høj kurs, og det bliver en fornøjelse for mig at lave filmen sammen med ham."

Bale producerer i øvrigt også "The Pale Blue Eye", som endnu ikke har fået en fastlagt premieredato. Cooper har også netop lagt sidste hånd på gyserfilmen "Antlers", som produceres af Guillermo del Toro ("The Shape of Water"). Moovy TV's "Black Mass"-interview med Cooper kan ses her:

Kommentarer

Christian Bale og "Hostiles"-instruktør laver ny thriller sammen

  • 1

    Det lyder som en kommende yndlingsfilm! :-D 

    The Paki Don 2-03-21 18:00

  • ★★★★1

    Lyder meget interessant og spændende med deres nyeste projekt. "Out of The Furnace" er en super fed film og "Hostiles" et sandt mesterværk, så vil glæde mig rigtig meget til deres kommende film.

    NightHawk 3-03-21 13:54

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen