"Clifford the Big Red Dog" udskydes grundet COVID-19

En kommende biografpremiere er endnu en gang blevet udskudt til det uvisse grundet COVID-19.

Det seneste halvandet år, siden coronapandemien gjorde sit indtog på verden, har det været nær umuligt at forudse og vide sig sikker på, hvornår en kommende premierefilm ville udkomme.

Sidste år blev kommende storfilmspremierer aflyst og skubbet gang på gang, fra "Wonder Woman 1984" og "Black Widow" til "Fast & Furious 9", mens andre film har skippet biograferne og landet direkte på streaming.

De seneste par måneder har biografernes kalender dog fået lov til at holde stik med kommende premieredatoer, men nu er en film atter en gang blevet rykket, og denne gang er uheldet ude for børnefilmen "Clifford the Red Dog".

LÆS OGSÅ: NETFLIX VIL KRÆVE, AT ALLE SKUESPILLERE ER VACCINERET MOD COVID-19

Smittetallene er ellers begyndt at gå den rigtige vej i USA, men Paramount har alligevel valgt at trække "Clifford the Big Red Dog" fra premierekalenderen.

Det skyldes frygten for den smitsomme Delta-variant og fare for, at børnefamilier ikke vil turde gå i biografen og se børnefilmen, som Paramount har store forventninger til.

Filmen – der, som titlen antyder, omhandler en meget stor rød hund – var ellers sat til amerikansk premiere 17. september. Det blev i første omgang rykket en uge til 22. september, men lige nu er en dato helt uvis. 

I Danmark ligger premieren dog først henne i december – mere specifikt den 9. – men om dét holder stik, må tiden vise. Se en trailer herunder:

Kommentarer

"Clifford the Big Red Dog" udskydes grundet COVID-19

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen