Clint Eastwood instruerer, producerer og spiller hovedrollen i dramaet "Cry Macho"

Den 90-årige legende er slet ikke klar på at nyde et velfortjent otium.

Clint Eastwoods seneste film som instruktør, det autentiske drama "Richard Jewell", kan netop nu ses i få udvalgte biografer i Danmark. Og Eastwood har allerede sit næste projekt i støbeskeen.

Der er tale om dramaet "Cry Macho", som Eastwood både skal producere, instruere og spille hovedrollen i – endda på trods af, at Eastwood tidligere har talt om at lægge jobbet som skuespiller på hylden.

"Cry Macho" er baseret på en roman af N. Richard Nash fra 1975, som handler om en afdanket hestetræner, der sigter efter at tjene 50,000 dollars ved at kidnappe en mexicansk dreng fra hans mor og aflevere ham til faderen (som er hestetrænerens ekschef) i Texas.

Se også: Bedste film med Clint Eastwood foran kameraet?

Tilbage i 1988 legede Eastwood også med tanken om at filmatisere Nashs bog, men han valgte i stedet at gentage rollen som Dirty Harry for sidste gang i "The Dead Pool".

I 2011 var en filmatisering af "Cry Macho" tæt på at få luft under vingerne med "The Lincoln Lawyer"-instruktøren Brad Furman bag kameraet og selveste Arnold Schwarzenegger i hovedrollen.

På trods af sin høje alder er Clint Eastwood en notorisk hurtigt arbejdende herre, så Deadline spår, at filmen måske allerede udkommer om et års tid.

Kommentarer

Clint Eastwood instruerer, producerer og spiller hovedrollen i dramaet "Cry Macho"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen