Clint Eastwoods "The 15:17 to Paris" får verdenspremiere til februar - med ægte helte

Den sande historie om et forpurret terrorangreb har de virkelige helte i hovedrollerne.

Warner Bros. har meddelt, at Clint Eastwoods film "The 15:17 to Paris" får verdenspremiere 9. februar 2018.

Filmen handler om de tre helte, der forpurrede et terrorangreb ombord på et højhastighedstog til Paris den 21. august 2015. Handlingen vil følge dem igennem deres liv, fra deres problemfyldte barndom igennem den serie af usandsynlige hændelser, der ledte op til angrebet.

Eastwood har interessant nok haft de virkelige helte til at spille sig selv i filmen. Det drejer sig om Anthony Sadler, Alek Skarlatos (medlem af nationalgarden i staten Oregon) og Spencer Stone (del af US Air Force). Filmen er baseret på bogen "The 15:17 to Paris: The True Story of a Terrorist, a Train, and Three American Heroes", der blev skrevet af heltene selv.

Sue Kroll, direktør for global markedsføring og distribution hos Warner Bros., udtaler om projektet: "Dette er både en rørende historie om tre livslange venner og en medrivende historie om patriotisme og heroisme, og vi følte, at dette ville være et ideelt vindue for publikum overalt til at opleve denne opløftende sande historie."

Eastwoods sidste to biograffilm, "Miraklet på Hudsonfloden" og "American Sniper", klarede sig begge rigtig godt i biograferne, så Warner Bros. har forståeligt nok høje forventninger til også denne sande historie. 

Kommentarer

Clint Eastwoods "The 15:17 to Paris" får verdenspremiere til februar - med ægte helte

  • 0

    Tendensen med at få de rigtige personer til at spille sig selv i film baseret på virkelige hændelser, er meget interessant på sådan en meta-agtig måde. Det giver utvivlsomt et ekstra lag til filmens historie. Om de så er gode nok skuespillere til at bære en så tung og ventet film må så vise sig. Men det er noget af en satsning af WB.

    Bony31-10-17 14:43

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen