"Cloverfield 3" udskydes - igen

Endnu et science fiction-eventyr i "Cloverfield"-sagaen er på vej, men vi må vente en smule længere på det.

Den tredje "Cloverfield"-fortælling stod efter planen til at udkomme næste måned, men Paramount Pictures – studiet bag science fiction-filmserien – har nu valgt at rykke filmen et par måneder, så den i stedet lander i biograferne i april. Herhjemme bliver det helt præcist 19. april, at vi kan glæde os til mere fra det mystiske univers, som "Star Wars: The Force Awakens"-instruktøren J.J. Abrams har været med til at skabe.

Filmen gik tidligere under titlen "God Particle", og det er faktisk ikke første gang, at projektet har fået ændret sin premieredato. Først stod filmen til at komme i februar 2017, og siden blev udgivelsen rykket til oktober samme år for så at lande på februar 2018, indtil den seneste udskydelse altså blev annonceret.

hemmelighedskræmmeri og mystik

"Cloverfield"-filmene er som regel omgærdet af en del hemmelighedskræmmeri og mystik, hvilket gjorde sig gældende ved udgivelsen af både den første film i 2008 og efterfølgeren "10 Cloverfield Lane". Den kommende film har indtil nu ikke løftet sløret for hverken en trailer, plakat eller officiel titel, så det lader til, at franchisens gådefulde fremgangsmåde fortsætter ufortrødent.

"Cloverfield 3" – eller hvad filmen ender med at blive kaldt – handler om et hold astronauter på den internationale rumstation, som må kæmpe for overlevelse, efter et partikelaccelerator-eksperiment på Jorden går helt galt. Sci-fi-thrilleren er instrueret af Julius Onah ("The Girl Is in Trouble") og byder på et ganske interessant cast, der tæller folk som David Oyelowo ("Selma"), Gugu Mbatha-Raw ("Free State of Jones"), Daniel Brühl ("Rush"), Elizabeth Debicki ("Guardians of the Galaxy Vol. 2") og Aksel Hennie ("The Martian").

Matt Reeves, der siden 2008 har givet os bl.a. to roste "Abernes planet"-film, stod bag den første "Cloverfield", mens Dan Trachtenberg styrede tøjlerne på "10 Cloverfield Lane" fra 2016. J.J. Abrams har været med hele vejen som idémand og producer, og han er således også involveret i den nye film, ligesom han har barslet med flere fortællinger i serien. Tredje omgang kan som sagt fanges på de danske biograflærreder fra 19. april.

Kommentarer

"Cloverfield 3" udskydes - igen

  • ★★★★★★0

    De to første film, hvor forskellige de end er, kan jeg godt forbinde til samme univers. Den her kan jeg ikke helt endnu, når jeg læser hvad den handler om. Medmindre jordens forsvinden skyldes den er endt i en anden dimension med monstre og lignende.

    T. Nielsen 4-01-18 17:21

  • ★★★0

    Uden at vide noget om historien bag udsættelserne, så gør det mig ikke ligefrem mere hyped på filmen, at den bliver ved med at blive skubbet.

    HonoDelLoce 4-01-18 20:31

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen