"Coming to America"-fortsættelse får instruktør og ny manuskriptforfatter

Det er nu blevet afsløret, hvem der skal overtage tøjlerne på efterfølgeren til 80'er-komedien.

Det bliver instruktør Jonathan Levine, der skal levere næste kapitel af komedieklassikeren "Coming to America". Originalen fra 1988 blev instrueret af John Landis, og nu er det officielt bekræftet, at Levine tager tøjlerne på toeren. Samtidig har man også tilknyttet Kenya Barris som ny manuskriptforfatter.

Levine var senest aktuel med komedien "Blondiner i junglen", som havde Amy Schumer og Goldie Hawn i hovedrollerne. Instruktøren har også begået zom-com-filmen "Warm Bodies" og den skæve julefilm "The Night Before", men huskes nok mest for at stå bag "50/50" fra 2011, der var en både rørende og humoristisk fortælling om en ung mands kamp mod kræft.

Kenya Barris er bedst kendt som skaberen af den amerikanske komedieserie "Black-ish". Han arbejdede tidligere på serien "The Game", ligesom han har leveret manus til projekter som "Barbershop 3: The Next Cut" og denne sommers komediehit "Girls Trip". Oprindeligt blev det rygtet, at folkene bag den første films manuskript, David Sheffield og Barry Blaustein, også var involverede i fortsættelsen, og Eddie Murphy, der spillede hovedrollen i den oprindelige film, arbejdede efter sigende på manuskriptet til "Coming to America 2" tidligere på året. Barris er blevet hyret til at finpudse arbejdet og dermed give det et sidste touch.

I den oprindelige "Coming to America" spillede Murphy en afrikansk prins, Akeem, som tog til Queens, New York, for at finde en hustru i selskab med sin tro tjener Semmi, der blev spillet af Arsenio Hall ("Black Dynamite"). Filmen blev et globalt megahit og endte med at indtjene godt 288 mio. dollars på verdensplan.

Kommentarer

"Coming to America"-fortsættelse får instruktør og ny manuskriptforfatter

  • ★★★0

    Men kan en royal penis blive ren i disse 3.bølge tider? Eller skal der en LGTB'er til?  

    Gasivodo 2-10-17 02:41

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen