"Conan the Barbarian"-serie på vej til Netflix

Vi skal formentlig forvente masser af blod, sex og vold, når barbaren Conan indtager Netflix i den kommende fantasy-serie.

Netflix har en live-action-serie i støbeskeen om den ikoniske fantasy-kriger Conan the Barbarian, der oprindeligt blev skabt af forfatteren Robert E. Howard helt tilbage i 1930'erne.

I 1982 blev Arnold Schwarzenegger verdensberømt i rollen som den barske og muskuløse helt i John Milius' sværd-og-trolddom-epos "Conan the Barbarian", der i 1984 blev fulgt op af "Conan the Destroyer".

Læs også: Netflix dropper fantasy-serien "The Dark Crystal: Age of Resistance" efter blot én sæson

Netflix er i øjeblikket i færd med at søge efter en manuskriptforfatter og en instruktør til projektet, og streaming-giganten har sikret sig rettighederne til hele Conan-biblioteket. Dermed har Netflix nu retten til at udvikle serier og film baseret på det kulørte univers – også i animeret form.

En tredje Conan-film med Schwarzenegger foran kameraet har længe floreret på rygtebørsen, men bliver næppe en realitet. Karakteren dukkede sidst op på det hvide lærred i "Conan the Barbarian" fra 2011, hvori "Game of Thrones"-stjernen Jason Momoa havde titelrollen.

Den kommende Conan-serie har endnu ikke fået en premieredato.

Kommentarer

"Conan the Barbarian"-serie på vej til Netflix

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen