Connie Nielsen spiller Karen Blixen i kommende serie

Den Zentropa-producerede tv-serie er netop færdigindspillet.

Det er ikke længe siden, at Bille Augusts Karen Blixen-film, "Pagten", indtog de danske biografer. Og nu er der en tv-serie på vej om Danmarks ubetinget største forfatterinde gennem tiderne.

"Drømmeren - Karen Blixen bliver til" foregår i 1930'erne og tager sin begyndelse, da Karen Blixen vender hjem til Danmark efter sine mange år i Østafrika. Hun befinder sig på et absolut nulpunkt – ruineret, syg, fraskilt og med knuste drømme. Dybt afhængig af sin religiøse og højborgerlige familie er hun tilbage i barndomshjemmet på Rungstedlund.

Undervejs oplever vi Karen Blixens nærmeste familie og deres relation, og serien trækker i glimt tråde til den nære fortid i Afrika. Stedet, hvor Karen Blixen fandt sine lykkeligste stunder, men hvor hun også mødte sine største nederlag og tab i sine kærlighedsforhold til både ægtemanden Bror Blixen og soul-maten Denys Finch-Hatton.

Se også: Moovy TV møder Connie Nielsen - Wonder Womans mor!

Serien visualiserer også Karen Blixens inderste tankeliv og univers gennem en fortolkning af "Drømmerne" fra debutnovellesamlingen "Syv fantastiske fortællinger".

Connie Nielsen ("Wonder Woman") har hovedrollen som Karen Blixen i "Drømmeren - Karen Blixen bliver til" og er også executive producer. Hun fortæller: 

"Karen Blixen har været et forbillede siden min barndom: En eventyrfigur, ordkunstner, vidt rejsende, en tænker. Alligevel kendte jeg ikke den sande historie om selve den proces – smertefuld, afprøvende og vildt spændende – gennem hvilken en kvinde på 46 år, dybt ramt af sit livs allerstørste krise, fandt ind til sit eget egentlige talent. Jeg er overbevist om vigtigheden for kvinder i alle aldre, og fra alle steder, at kende til denne enormt inspirerende historie."

"Drømmeren - Karen Blixen bliver til" bliver på seks episoder à 50 minutter og får premiere på Viaplay i 2022.

Kommentarer

Connie Nielsen spiller Karen Blixen i kommende serie

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen