Connie Nielsen vil gerne lave en "Wonder Woman"-spin-off

Danskeren spiller Wonder Womans bomstærke mor i "Wonder Woman"-filmene.

Connie Nielsen ("Gladiator", "Brødre") spillede også rollen som Wonder Womans mor, dronning Hippolyta, i Zack Snyders "Justice League".

Og i et nyt interview med ComingSoon fortæller den danske skuespiller, at hun gerne vil lave en spin-off, der fokuserer på de stærke, kvindelige amazone-krigere:

"Jeg og de andre skuespillere ville elske det. Vi ville elske at lave den film."

Læs også: "Wonder Woman"-instruktør: Derfor skred jeg fra "Thor: The Dark World"

Nielsen fortæller også, at hun vender tilbage i "Wonder Woman 1984", der netop er blevet udskudt. Og så havde hun en ekstra scene i "Justice League", der blev klippet ud, og det ærgrer hun sig i den grad over:

"Mit yndlingsstunt blev klippet ud af filmen, og det har jeg svært ved at acceptere. Det var så cool. Jeg løb op ad en væg og drejede i luften, og på vej ned spiddede jeg et monster.

"Jeg arbejdede bogstaveligt talt i flere uger på at blive klar til det stunt, og så tog de det ikke med i filmen. Det klippede det ud, de klippede det ind, de klippede det ud...

"Det ærgrer mig virkelig, fordi jeg elsker at lave stunts. Jeg elsker at være badass i sådan en film, og jeg er ærgerlig over, at publikum ikke fik lov til at se amazone-krigernes cool kampteknikker."

Herunder kan du se Moovy TV's "Wonder Woman"-interview med Connie Nielsen, som vi lavede i forbindelse med den første films udgivelse i 2017:

Kommentarer

Connie Nielsen vil gerne lave en "Wonder Woman"-spin-off

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen