DC-superheltefilmene vil ikke nødvendigvis hænge sammen

Ovenpå kritikken af "Batman v Superman: Dawn of Justice", som mange fans mente mest af alt lignede én lang trailer til DC-universet og kommende film, sadler Warner Bros. nu om.

Filmstudiet fortæller, at de fremtidige superheltefilm fra DC-universet ikke nødvendigvis vil følge den samme kontinuitet, og at filmskaberne i højere grad vil få frihed til at bringe deres visioner til live.

Dette falder meget godt i hak med tidligere rapporter fra august, hvor det blev annonceret, at DC er ved at udvikle en Joker-film, muligvis med Leonardo DiCaprio som the clown prince of crime. Samtidig forventes det, at Jared Leto vender tilbage som Jokeren i "Suicide Squad 2".

Også "Wonder Woman" var i høj grad en selvstændig film om superheltindens oprindelse, selvom den havde en forbindelse til DC-universet via to scener, der foregik i nutiden.

Udover den kommende "Justice League" tæller fremtidige film fra DC "The Flash", "Cyborg" og "Green Lantern Corps". 

Se eller gense Moovy TV's interview med Connie Nielsen – Wonder Womans mor – herunder:

Kommentarer

DC-superheltefilmene vil ikke nødvendigvis hænge sammen

 • ★★★★0

  Det er sjovt med nyhederne om DCEU. Mere end halvdelen viser sig ikke at stemme, bl.a. denne.

  movieweb.com/dc-cinematic-universe-dceu-movies-connected-geoff-johns/ 

  Lars! 2-10-17 13:14

 • ★★★★★★1

  Det er en tendens, der har stået på nogen tid, hvor nyhedssites er villige til at skrive om alt hvad der har med DC/WB at gøre, uanset om der er hold i det eller ej.

  Hvis det ikke er en overfortolkning af hvad nogen siger, som i dette tilfælde, er det en tolkning af hvad man ikke siger, som i tilfældet med Matt Reeves, eller at man citerer anonyme kilder hos WB, som i mange tilfælde viser sig at være det pure opspind.

  Jeg er ikke den store fan af konspirationsteorier, selvom det lejlighedsvis lugter det næsten af, at man forsøger at undergrave DC-universet. Men forklaringen er nok nærmere, at det bare er god clickbait.

  Zero Cool 2-10-17 13:27

 • ★★★★0

  Jeg synes nu egentlig, at udtalelsen fra DC Entertainment president Diane Nelson var rimelig klar, og det her virker mest som noget backpeddling...

  chandler75 2-10-17 13:45

 • 1

  Jeg synes nu egentlig, at udtalelsen fra DC Entertainment president Diane Nelson var rimelig klar, og det her virker mest som noget backpeddling...

  Der er jeg nu lidt uenig. Godt link, jeg er bare kommet til en anden konklusion. :-)

  Dit link skriver jo netop "Our intention, moving forward is using the continuity...but there's no insistence upon an overall story line or interconnectivity in that universe" hvor ovenstående nyhed skriver "Filmstudiet fortæller, at de fremtidige superheltefilm fra DC-universet ikke nødvendigvis vil følge den samme kontinuitet"

  Så som jeg læser det, vil og skal de forskellige film hænge sammen helt overordnet, men der er ingen brug for alle de (imo også ret ligegyldige) hints, reklamer, easter eggs osv. hvor man konstant hinter til de andre film, situationen eller helte i universet.

  Det ville i hvert fald give mening for mig. Du beholder en vis sammenhæng - bliver en helt ond / lyshåret / dræbt / whatever, beholder du kontinuiteten - i andre film også - men der er ingen grund til, hvis du har en stand alone film om en anden helt så hele tiden at skulle blande det hele sammen. Jeg syntes sådan set også, at der var unødvendigt meget af den slags fnidder i Avengers 2, f.eks.

  moulder666 3-10-17 11:05

 • ★★★★★★0

  Det er jo på sin vis hvad Logan gør - refererer til resten af X-Men-universet, men står samtidig på egne ben og det er jo sikkert i den retning man vil gå.

  Zero Cool 3-10-17 11:16

 • ★★★★0

  Men hvis man laver to film med Jokeren, men hvor han spilles af forskellige personer, og historierne ikke hænger sammen med hinanden, er det vel lidt spøjst i forhold til kontinuitet...?

  chandler75 3-10-17 11:26

 • ★★★★★★0

  En evt. Joker-film (som jeg stadig synes er en skrækkelig idé) skulle antageligvis være som Elseworlds-historierne i tegneserierne, altså selvstændige historier som ikke er en del af DC-kontinuiteten, Marvel har noget tilsvarende.

  Jeg vil tro at tanken er at kunne lave sådan noget som Kingdom Come og tilsvarende historier på film, uden at skulle tage hensyn til resten af DC-filmuniverset.

  Zero Cool 3-10-17 11:34

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen