DFI lancerer nyt dansk streamingsite for 3-7-årige

DBC Digital og Filminstituttet står bag Børnebiffen.dk, som byder på over 400 korte kvalitetsfilm for de allermindste seere.

En ny streamingtjeneste ser nu dagens lys herhjemme. I en pressemeddelelse afslører Det Danske Filminstitut, at man i samarbejde med DBC Digital har skabt og lanceret Børnebiffen.dk.

Siden – som allerede nu kan tilgås via computer, smartphone og tablet – rummer i øjeblikket 400 film, og flere bliver løbende føjet til sitets bibliotek. Filmene er fra både Danmark og mange andre lande, blandt andet Tyskland, Sverige, Slovakiet, Frankrig, Spanien, Australien og Sydkorea.

Og apropos bibliotek, så kræver sitet – ligesom Filmstriben – at man bruger ens bibliotekslogin for at se filmene. Men til forskel fra Filmstriben er der ingen begrænsninger på, hvor mange film man kan se på Børnebiffen.dk.

Jvf. pressemeddelelsen så er Kvalitet filmene valgt ud fra et princip om, at de skal være i øjenhøjde med børnene og passe til deres alder. Filmene må gerne give det velkendte et twist og vække til eftertanke. Også hos resten af familien. 

Kommentarer

DFI lancerer nyt dansk streamingsite for 3-7-årige

  • ★★★★0

    Jamen bevares!? Jeg er sikker på jeres lænders frugter er langt kvikkere end mine var omkring de 3 somre

    Gasivodo 4-12-21 22:01

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen